Jaroslav Naď poslal jasné varovanie Slovákom, ktorí milujú motorky. Súvisí s Nočnými vlkmi

NETKY.SK • 6 Máj 2021, 10:34 • 2 min
Jaroslav Naď poslal jasné varovanie Slovákom, ktorí milujú motorky. Súvisí s Nočnými vlkmi

Minister obrany sa vyjadril k motorkárom, ktorí si hovoria Noční vlci a ich cieľom je pripomínať si ruských osloboditeľov.

slovakia

left justify in out

Šéf rezort obrany sa na sociálnej sieti vyjadril, že slovenskí motorkári, ktorí sa pridali, sú obeťou hier. „Motorkári Slovenska sa stali ďalšou organizáciou, ktorá naletela ruským spravodajským hrám a aktuálne opäť slúžia ako užitoční idioti ruskej propagandy a konkrétne tajnej alebo ak chcete spravodajskej služby SVR,“ vysvetlil.

 

Nominant vládneho hnutia OĽaNO vysvetlil, prečo si je istý týmto názorom. „Chcú vraj rozvážať Večné svetlo, ktoré si boli prevziať v Moskve od "šéfa Ruskej historickej spoločnosti". Tým však nie je nik iný, ako pán Sergej Naryškin, aktuálny riaditeľ ruskej civilnej spravodajskej služby SVR,“ povedal s tým, že takýto Slováci sa podľa neho dopúšťajú vlastizrady, lebo konajú „v záujme cudzej mocnosti“.

 

 

Jaroslav Naď pripomenul tieto záležitosti aj vo svetle nedávnych informácií o tom, čo malo podľa zistení českých tajných stáť za udalosťami v muničnom sklade. „Aj po informáciách, ktoré zverejnila Česká republika v súvislosti s výbuchom v muničnom sklade, ktorý zariadila ruská tajná služba GRU, ale zďaleka nielen na základe nich je jasné, že ruské spravodajské služby majú v našich krajinách konkrétne ciele. A veruže priateľské nie sú,“ myslí si Naď.

 

Na záver svojho príspevku šéf rezortu obrany pripomenul, ako by sme si osloboditeľov mali uctievať. „Je mi naozaj ľúto, keď vidím, ako im naleteli, či v horšom prípade slúžia, aj títo naši ´motorkári´. Áno, osloboditelia si zaslúžia našu úctu. Osloboditelia zo všetkých národov a krajín, ktoré pomohli oslobodiť našu domovinu,“ uzavrel s tým, že spravodajské hry „s úctou bojovníkom proti fašizmu nemá nič spoločné“.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal Albert

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona