Obrovská pocta britského námorníctva Danielovi Craigovi!

NETKY.SK • 24 September 2021, 13:29 • 2 min
Obrovská pocta britského námorníctva Danielovi Craigovi!

Britský rezort obrany informoval, že herec Daniel Craig, ktorý sa preslávil úlohou filmového agenta 007 Jamesa Bonda, sa stal čestným veliteľom britského Kráľovského námorníctva.

slovakia

left justify in out

Najvyššie postavený britský námorný veliteľ, admirál Tony Radakin, povýšil tohto bravúrneho herca do čestnej hodnosti. Craig získal rovnakú hodnosť, ako má filmová postava, ktorú na striebornom plátne stvárňuje. Informoval o tom portál CNN.

 

img

 

"Daniel Craig je uplynulých 15 rokov známy ako veliteľ Bond. Tento filmový dôstojník námorníctva sa stará o bezpečnosť Británie uskutočňovaním misií po celom svete. To isté robí aj Kráľovské námorníctvo. Využívame technológie a zručnosti rovnakým spôsobom ako Bond," povedal Radakin.

 

 

„Naši čestní dôstojníci pôsobia ako veľvyslanci a zástancovia služby, zdieľajú svoj čas a odborné znalosti a šíria správu o tom, čo naše globálne, moderné a pripravené Kráľovské námorníctvo robí po celom svete.“

 

img

 

′′Som skutočne privilegovaný a poctený, že ma vymenúvajú na hodnosť čestného veliteľa v seniorskej službe," povedal Craig.

 

Možno vás zaujme: Dojemná žiadosť o ruku priamo na pódiu. Filip Jančík prekvapil priateľku!

 

Craig podotkol, že je skutočne poctený, že sa môže aspoň symbolicky stať členom najstaršej zložky britských ozbrojených síl a že túto poctu využije na mediálnu podporu vojenského personálu. Ešte pred udelením hodnosti sa Craig stretol s nadporučíkom Francesom Bondom, ktorý pracuje v centrále námorného veliteľstva na základni Portsmouth.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona