O týždeň sa uskutoční Avon Pochod za zdravé prsia

NETKY.SK • 9 Jún 2018, 08:53 • 2 min
O týždeň sa uskutoční Avon Pochod za zdravé prsia

BRATISLAVA – V sobotu 16. júna sa v areáli Bratislavského hradu uskutoční 10. ročník charitatívnej akcie Avon Pochod za zdravé prsia.

slovakia

left justify in out

Podujatie, ktoré sa tentoraz bude niesť v duchu hesla ‘fandíme ženám‘, odštartuje o 10:00 aktivitami pre deti. Najmenší návštevníci a návštevníčky sa môžu tešiť na súťaže, tanec i vystúpenie Víly Elly s autogramiádou a fotením.

O pol jednej sa začne hlavný program akcie, na pódiu sa postupne vystriedajú umelci a kapely ako Tublatanka, Bystrík banda, Pavol Hammel, Katarína Knechtová, skupina Super deti a detský folklórny súbor Klnka.

Chýbať nebude ani bohatý sprievodný program – autogramiáda, Walk talk show so zaujímavými hosťami, detská zóna, brafiterka, maľovanie na tvár, lego workshop, kreatívne aktivity pre deti, besedy pre rodičov a mnoho ďalšieho.

Tradičná prechádzka Starým mestom odštartuje o 14:30. Fandiaci dav bude opäť sprevádzať bubnová šou pod taktovkou zoskupenia Campana Batucada. Dĺžka trasy nepresiahne tri kilometre, nebude náročná, ale ani nebariérová.

Vstupenkou do areálu Bratislavského hradu bude Tričko Klára 2018 z dielne módnej návrhárky Kláry Nademlýnskej. Záujemcovia a záujemkyne si ho môžu zakúpiť buď vopred cez internet alebo v deň konania akcie priamo na mieste, a to v dámskom, pánskom i detskom vyhotovení. Finančný výťažok z predaja tričiek poputuje na konto verejnej zbierky Avon Pochod 2018, ktorú realizuje OZ Zdravá žena.

Podujatie i tento rok podporia svojou účasťou ambasádori a ambasádorky projektu Kveta Horváthová, Roman Juraško, Zlatica Puškárová, Maroš Kramár, Ada Straková, Alena Heribanová, Hana Rapantová, Braňo „Bruno“ Ciberej, Nora Beňačková, Karin Habšudová, Beáta Dubasová, Soňa Skoncová či Peter Altof známy ako vloger Expl0ited, ktorý sa projektu zúčastní po prvý raz.

Podporu Avon Pochodu za zdravé prsia okrem nich prejavila aj Železničná spoločnosť Slovensko, ktorá účastníkom a účastníčkam akcie prichodiacim z iných miest poskytne stopercentnú zľavu na spiatočné cestovné lístky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies