Nôž na krku pred domácim publikom: Milan Ďatelinka má pred sebou zápas o všetko!

NETKY.SK • 23 Jún 2023, 18:00 • 2 min
Nôž na krku pred domácim publikom: Milan Ďatelinka má pred sebou zápas o všetko!

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Slovenský MMA bojovník Milan Ďatelinka mieri do ďalšieho zápasu v organizácii RFA. V nej doposiaľ v oboch zápasoch odchádzal ako porazený a aktuálne je na vlne troch prehier v rade. K psychickej pohode mu určite nepridalo ani zranenie, ktoré ho odstavilo z turnaja RFA 11 v Bratislave. Na ňom sa mal predstaviť proti Chorvátovi Ivanovi Vladimirovi, proti ktorému nastúpi pred domácim publikom na RFA 12 v Považskej Bystrici.

slovakia

left justify in out

Nevydarený vstup do organizácie

 

Ešte pred vstupom do RFA a zápasom s Karlosom Vémolom bol Milan Ďatelinka na 4-zápasovej víťaznej vlne. Všetkých súperov ukončil v 1. kole, no po prehre s Vémolom nastal zlom. Milan zpozície obrovského favorita prehral s Nenadom Avramovičom už v 1. kole na gilotínu. Chuť si mohol napraviť proti neporazenému Dominikovi Humburgerovi, proti ktorému mal veľké šance.

 

Humburgera totiž dokázal dostať do spodnej pozície a niekoľkokrát sľubne chytil škrtenie. Na zemi savšak úplne vytavil a do 2. kola nastupoval veľmi unavený. Pre Humburgera nebol veľký problém odmietnuť pokusy o takedown a na začiatku druhej päťminútovky aj Ďatelinku ukončil na TKO. Vo svojom treťom vystúpení mal čeliť Ivanovi Vladimirovi z Chorvátska, no tesne pred turnajom sa slovenský bojovník zranil.

 

img

 

Bodových rozhodcov nebude treba

 

Vladimir a Ďatelinka nastúpili dokopy do 35 zápasov v profesionálnom MMA a kompletne všetky sa skončili pred limitom. Napriek tomu, že Vladimir sa prezentuje ako postojár, väčšinu svojich ukončení dosiahol submisiou a prehrával predovšetkým knokautom. V súčasnosti má chorvátsky reprezentant skóre 10-10 a netají sa tým, že urobí všetko pre to, aby nebolo treba bodových rozhodcov ani v jeho ďalšom zápase.

 

img

 

V ceste mu ale bude stáť Milan Ďatelinka so skóre 8-7. Ten vyhráva nad svojimi súpermi takmer výlučne v 1. kole a piatich súperov ukončil knokautom. Zaznamenal skalpy Miroslava Broža či Davida Hoška, ktorí patria k elite Českej republiky vo svojich váhových kategóriách. Momentálne ale Ďatelinka neprežíva najlepšie obdobie a jeho duel s Vladimirom sa dá vnímať ako existenčný zápas. Diváci ho uvidia už 9. septembra na RFA 12. Lístky sú dostupné v sieti Ticketportal.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies