Vodič ušiel z miesta nehody, polícia hľadá svedkov

NETKY.SK • 31 Máj 2023, 09:15 • 2 min
Vodič ušiel z miesta nehody, polícia hľadá svedkov

SENICA - Polícia hľadá svedkov nehody, pri ktorej narazilo auto do stromu v Senici. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

slovakia

left justify in out

Dopravní policajti žiadajú osoby, ktoré boli v nedeľu (28. 5.) o 12.26 h na Železničnej ulici a boli svedkami nárazu auta do stromu, aby sa ozvali. "Podľa prvotných informácií vodič červeného auta značky Peugeot Boxer pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, prešiel cez protismer vľavo mimo cestu a po niekoľkých metroch narazil do stromu," uviedla Antalová.

 

img

 

Polícia rieši nielen samotnú dopravnú nehodu, ale aj okolnosti, za ktorých mali muži auto Peugeot Boxer pred jazdou získať. "Podľa prvotných informácií mala ísť trojica mužov na dodávke z obce Jablonica, kde mali predmetné auto bez dovolenia majiteľa zobrať spred rodinného domu," doplnila krajská policajná hovorkyňa. Pri nehode sa zranili dvaja mladí muži, ktorí mali sedieť na sedadlách spolujazdcov.

 

Samotný vodič mal pritom z miesta nehody odísť. "Ak ste videli nehodu, máte informácie o vodičovi alebo máte nehodu zaznamenanú na kamere, príďte osobne na Okresný dopravný inšpektorát v Senici, zavolajte na bezplatné telefónne číslo 158 alebo napíšte súkromnú správu na sociálnej sieti trnavskej polície," apeluje polícia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona