Nový trailer Scorseseho filmu "Killers of the Flower Moon" navštívil brutálnu historickú tragédiu. Ukázali sa v ňom aj Leonardo Dicaprio i Robert de Niro

NETKY.SK • 5 Júl 2023, 20:00 • 2 min
Nový trailer Scorseseho filmu "Killers of the Flower Moon" navštívil brutálnu historickú tragédiu. Ukázali sa v ňom aj Leonardo Dicaprio i Robert de Niro

LOS ANGELES - Včera sme mohli nahliadnuť do nového historického filmu "Killers of the Flower Moon", od známeho režiséra Martina Scorseseho (Vlk z Wall Street, Irishman, Goodfellas) prostredníctvom najnovšieho traileru, ktorý nedávno vyšiel.

slovakia

left justify in out

Po debute na tohtoročnom filmovom festivale v Cannes sa nadchádzajúci projekt Martina Scorseseho "Killers of the Flower Moon" stretol s divokými recenziami, keďže film sa pripravuje na jeho všeobecné vydanie v tomto októbri. Ako sa režisér stretáva s hviezdnymi hercami ako Leonardom DiCapriom a Robertom De Niro, párom, ktorý bol často menovaný za režisérových obľúbených hercov, film prispôsobuje predlohu predávaného románu s rovnakým názvom od Davida Granna.

 

Film, odohrávajúci sa v americkej Oklahome v roku 1920, rozoberá "vrahov Kvetinového mesiaca", ktorí boli zapojení do brutálnych vydieraní a prípadných vrážd národa Osage, počas obdobia, ktoré bolo známe ako "vládnutie teroru". Teraz, keď bol zverejnený nový trailer pre film, diváci sa pozrú na veľmi očakávaný nový projekt od tohto známeho režiséra.

Vedľa DiCapria a De Nira hrajú Lily Gladstonová a Jesse Plemonsová, z ktorých prvá vystupuje ako Mollie Kyleová, keď film zaznamenáva nepravdepodobnú romantickú pletku medzi ňou a postavou DiCapria, Ernestom Burkhartom. Táto ústredná romantika bude prostriedkom, prostredníctvom ktorého sa bude rozprávať skutočný príbeh národa Osage, keďže objavenie ropy prináša národu veľké bohatstvo a stáva sa jedným z najbohatších ľudí na svete zjavne cez noc, a tým privádza tých, ktorí manipulujú, vydierajú a kradnú všetko, čo len môžu.

 

Počas tlačovej konferencie pre film v Cannes, DiCaprio hovoril o tom, ako sa film snaží osvetliť domorodcov, a o spôsoboch, akými on a tím pristupujú k príbehu. Odhalil, že Scorsese "tam bol každý deň, rozprávali sme sa s komunitou, snažili sme sa počuť skutočné príbehy, a snažili sme sa zahrnúť pravdu čo najlepšie. A bez ohľadu na to, čo si ľudia myslia o filme, viem, že sme to urobili všetci. Snažili sme sa zo všetkých síl vzdať úctu skutočným príbehom a zahrnúť ich," povedal DiCaprio.

 

Scenár filmu bol adaptovaný podľa Grannovej knihy od Scorseseho a Erica Rotha, zvyšok obsadenia tvoria Tantoo Cardinal, John Lithgow, Brendan Fraser, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Louis Cancelmi, Tatanka Means, Michael Abbot Jr., Pat Healy, Scott Shepard, Jason Isbell a Sturgill Simpson.

Film bude vydaný exkluzívne v divadlách neskôr tento rok aj spolu s digitálnym releasom remastru IMAX, a neskôr sa dostane do Apple TV+. Diváci so slabým močovým mechúrom by mali dbať na to, že keď sa film dostane do domáceho vysielania, projekt bude mať čas dlhých 3 hodin a 26 minút.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Collider, Rotten Tomatoes / Marek Nemček, Foto: IMBD
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies