Ivan Korčok Petrovi Pellegrinimu: Gratulujem mu a želám, aby bol dobrým prezidentom pre Slovensko

NETKY.SK • 7 Apríl 2024, 09:45 • 2 min
Ivan Korčok Petrovi Pellegrinimu: Gratulujem mu a želám, aby bol dobrým prezidentom pre Slovensko

Aj v politike to musí byť ako v športe. Vo finále jeden vyhrá. Dnes je víťazom Peter Pellegrini. Gratulujem mu a želám, aby bol dobrým prezidentom pre Slovensko, uviedol Ivan Korčok.

slovakia

left justify in out

Občiansky kandidát zdieľal, že verí, že nový prezident bude ako hovorí Ústava SR, nestranný, bude konať podľa svojho presvedčenia a bez príkazov. To ostatné bude závisieť od toho, ako sa zhostí politického priestoru, ktorý každá hlava štátu má.

"Pokiaľ ide o mňa, áno, som sklamaný z prehry," dodal, že samozrejme, že v tomto momente z neho hovoria emócie. "Môžem si ich dovoliť, lebo som slobodný človek. Nemusím kalkulovať, pretože nemám voči nikomu žiadne záväzky. Neprišiel som o žiadny úrad ani pohodlný servis štátneho úradu a o nijaký neusilujem. Preto mám slobodu zdieľať čo si práve teraz úprimne myslím."

Ivn Korčok poďakoval všetkým, ktorí mu fandili, "za obrovskú podporu a energiu, s ktorou sme s mojím tímom dali do mojej kandidatúry všetko. Ďakujem dobrovoľníčkam a dobrovoľníkom a všetkým podporovateľom."

Celý text Ivana Korčoka, kde sa vyjadril aj k detailom kampane, sa nachádza na jeho facebookovom profile:



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies