Nový taliansky minister pre rodinu: Rodina je záležitosť muža a ženy!

NETKY.SK • 7 Jún 2018, 13:01 • 2 min
Nový taliansky minister pre rodinu: Rodina je záležitosť muža a ženy!

RÍM - Nová talianska vláda, teda aspoň jej časť z Ligy, to sú pravicové názory v praxi. Potvrdil to aj minister pre rodinu Lorenzo Fontana, ktorý okrem iného povedal, že je identitár bojujúci s kozmopolitnými finančnými elitami a že rodina by mala byť medzi mužom a ženou a nechce počuť o žiadnych iných odporných alternatívach.

slovakia

left justify in out

Fontana, od slov ktorého sa už dištancoval partner vo vláde Hnutie piatich hviezd, prišiel na vládnu ceremóniu so svojím malým dieťaťom a ženou a novinárom povedal, že rodina musí byť prirodzená, medzi ženou a mužom, informoval New York Times.

 

„Ako otec som presvedčený, že dieťa musí mať mamu a otca,“ povedal. Ako katolík sa bude snažiť presvedčiť ženy, aby odmietli potraty. Názory Hnutia piatich hviezd a Ligy sa v oblasti LGBT a potratov veľmi líšia.

 

Jeho slová, celkom normálne a pochopiteľné, myslí si server stredoevropan.cz., vyvolali hnev v časti talianskej spoločnosti a pochopiteľne nasledovali rozhovory s médiami, v ktorých po ňom chceli novinári, aby svoje slová upresnil.

 

Fontana zdôraznil, že jeho slová neboli namierené proti homosexuálom, ale proti relativistickému kultúrnemu modelu globalizácie zo strany finančných mocností, vo svetle ktorých neexistujú žiadne komunity, ani rodina, ktorá je "prvým a najdôležitejším spoločenstvom našej spoločnosti“, píše Corriere Della Sera.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies