Monika Bagárová vydala nový album Silnější

NETKY.SK • 16 Január 2023, 19:30 • 2 min
Monika Bagárová vydala nový album Silnější

BRATISLAVA - Česká speváčka Monika Bagárová vydala v závere minulého roka nový, v poradí tretí štúdiový album, ktorý dostal názov Silnější. Ponúka na ňom 13 piesní, sú nimi Užívej, co máš, Nezávislá, Plán, Karma, Nečekám, Už nikdy, Ulala, Něco víc, Není to láska, Typ, Dej mi, Lásko má, Vysněná.

slovakia

left justify in out

Z albumu predstavila už tri single, Vysněná, Karma, tretím je skladba Něco víc, duet s Benom Cristovaom. Hudbu k novinke zložil producent albumu Tomi Popovič. Text písal Cristovao priamo v štúdiu počas nahrávania. "Ben priniesol iný pohľad a možnosti práce, čo bolo veľmi inšpiratívne. Po rokoch sme spolupracovali a bolo to veľmi pekné," hovorí speváčka. "Album je iný už len tým, že je celý v češtine. Mám tam skvelých hudobných hostí a z toho sa veľmi teším. Väčšinu skladieb napísal Tomi Popovič a album odzrkadľuje viac tém zo života. Vďaka tomuto albumu Silnější som spoznala skvelých talentovaných ľudí," dodáva Bagárová.

 

 

K skladbe Něco víc už nakrútili aj videoklip. Natáčal sa v Brne, ponúka zábery z dievčenskej aj chlapčenskej hotelovej izby a spoločnej zábavy na bowlingu. Za videoklipom stojí Dominik Hungr a Monikin stály tím. "Bolo to o to príjemnejšie, že sme sa všetci poznali a mohli sme byť o to uvoľnenejší," dodáva Bagárová. Nový album vydala speváčka po šiestich rokoch. "Čakala som na ten správny tím ľudí, možno som potrebovala vyrásť, byť mamou, aby som vedela, o čom chcem, aby to bolo, nabrať nejaké skúsenosti. Teraz prišiel ten čas, aby to cédečko malo tú správnu tvár. Nahrávanie môjho spevu bolo necelý mesiac, ostatné urobil producent Tomi Popovič doma a trvalo mu to nejaké tri mesiace," uviedla pre TASR k nahrávaniu albumu speváčka.

 

Něco víc videoklip: 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies