Nový rok, nové predsavzatia – projekt „do-it-yourself“ pre lepšiu kondíciu!

NETKY.SK • 17 Január 2024, 13:47 • 2 min
Nový rok, nové predsavzatia – projekt „do-it-yourself“ pre lepšiu kondíciu!

BRATISLAVA - Vstúpte do nového roka. PARKSIDE je ideálnym partnerom pri riešení akéhokoľvek projektu. Patrí sem aj novoročné predsavzatie viac športovať. Značka pre domácich majstrov končí s polovičatými opatreniami a motivuje nielen fanúšikov domáceho majstrovania, aby si jednoducho postavili vlastné a hlavne praktické fitnes zariadenia: mini tyč na kliky a na budovanie svalov a balančnú dosku na zlepšenie rovnováhy a držania tela.

slovakia

left justify in out

Obe fitnes pomôcky sa dajú rýchlo a jednoducho vyrobiť pomocou produktov PARKSIDE. Skracovacia a pokosová píla PZKS 2000 B2 alebo akumulátorová ponorná píla 20 V PPTSA 20-Li s vodiacou lištou sú ideálne na úvodný rez.



Aku priamočiara píla PSTDA 20-Li B3 20 V zvládne rezanie menších oblúkov a výklenkov. Veľké a rovnomerné krivky, ktoré sú dôležité napríklad pri vyvažovacej doske, sú hotové za krátky čas so Hornou frézou POF 1200 D3.

Zatiaľ čo mini tyč nepotrebuje žiadne kovové prvky, balančná doska sa montuje pomocou univerzálneho 20 V akumulátorového vŕtacieho skrutkovača PBSA 20-Li A1. Pre náradie s akumulátorovou batériou platí vždy nasledovné: s akumulátorovými batériami PARKSIDE PERFORMANCE, ako je napríklad 20 V akumulátor Smart PAPS 204 A1, 4 Ah, získate ešte väčší výkon.


O jemné brúsenie hladkých povrchov sa postará spoľahlivá pásová brúska PBSD 900 A1.

 

Všetko nástroje, aj príslušenstvo a pracovné oblečenie nájdete na: https://www.lidl.sk/c/parkside/s10030382. Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete ďalšie informácie alebo fotografie, neváhajte kedykoľvek kontaktovať centrum PARKSIDE TU! Ďalšie inšpirácie pre domácich majstrov nájdete tiež na linku: https://parkside-diy.com/sk.

 

https://parkside-diy.com/sk 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: PARKSIDE, Foto: PureGym (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies