Prípadom expartnerky B. Kollára sa už zaoberá aj NAKA

NETKY.SK • 22 Jún 2023, 16:45 • 2 min
Prípadom expartnerky B. Kollára sa už zaoberá aj NAKA

BRATISLAVA - Prípadom Barbory Richterovej, expartnerky predsedu parlamentu a hnutia Sme rodina Borisa Kollára, sa zaoberá Národná kriminálna agentúra (NAKA)

slovakia

left justify in out

Prípadom Barbory Richterovej, expartnerky predsedu parlamentu a hnutia Sme rodina Borisa Kollára, sa zaoberá Národná kriminálna agentúra (NAKA). Vo štvrtok o tom hovoril policajný prezident Štefan Hamran v diskusnej relácii Rádia Expres. Podanie trestného oznámenia potvrdila TASR hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová.

 

"Poškodená podala trestné oznámenie priamo na NAKA, vyšetrujeme podozrenie zo skutku ublíženia na zdraví," povedal Hamran na Exprese. Dodal, že NAKA preveruje aj podozrenia zo sledovania Richterovej. "Ráno som bol informovaný, že tri vozidlá máme identifikované," podotkol. Nevylúčil, že vozidlá patria zložkám štátu. "V kontexte týchto zistení budeme vyšetrovať možno aj podozrenia zo zneužívania štátnej moci na súkromné účely," doplnil.

 

img

Záber z tlačovej konferencie, kde si Boris Kollár prizval Patríciu Vitteková, ktorá popísala incident, kde Kollárova expartnerka Richterová ohrozila ich dieťa a mala údajne potržku s Kollárom.

 

Kollár o spore s Richterovou hovoril na tlačových konferenciách, kde okrem iného priznal, že jej pred 12 rokmi dal facky po tom, ako ohrozila ich dieťa. Zároveň odmietol Richterovej obvinenia, za ktorými vidí kampaň na jeho očiernenie. Trvá na tom, že v záujme ochrany dieťaťa konal správne. Viaceré strany ho po jeho výrokoch vyzvali na odstúpenie z funkcie predsedu parlamentu. Kollár odstúpiť nemieni.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies