Kardashianka aj Quentin Quarantino sú ohromení slovenskou políciou

NETKY.SK • 10 Marec 2022, 13:29 • 2 min
Kardashianka aj Quentin Quarantino sú ohromení slovenskou políciou

BRATISLAVA - Facebooková stránka Slovenskej polície sa na sociálnych sieťach teší veľkej obľube. Viac ako 365-tisíc fanúšikov je pekné číslo, o ktorom napríklad niektoré celebrity len snívajú. A je neuveriteľné, že sa o stránkach polície dozvedela aj hviezdna Kardashianka.

slovakia

left justify in out

Situácia na Ukrajine je témou číslo jedna a aktuálne hýbe celým svetom. Vnímajú ju aj mnohé zahraničné celebrity. Dianie očividne pozorne sleduje aj členka slávnej Kardashianovskej rodiny - Khloé Kardashian. 

 

 

Pre mnohých jej slovenských fanúšikov bolo veľkým prekvapením, keď na jej instagramovom profile zbadali príspevok zo stránky Polície Slovenskej republiky. Krásku zaujal príbeh 11-ročného chlapca z Ukrajiny, ktorý prišiel na Slovensko úplne sám s igelitovou taškou, pasom a telefónnym číslom napísaným na ruke.

 

O všetkom pravidelne informuje aj Polícia Slovenskej republiky na sociálnych sieťach, tento prípad 11-ročného chlapca nevynímajúc. A práve príspevok týkajúci sa chlapca z Ukrajiny uverejnil aj profil @quentin.quarantino „Dojemné a zároveň bolestné,“ píše  v popise.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies