V Štúrove pripravili Novoročný Galakoncert Romana Krška a jeho hostí

NETKY.SK • 30 December 2023, 10:21 • 2 min
V Štúrove pripravili Novoročný Galakoncert Romana Krška a jeho hostí

BRATISLAVA - V Štúrove bude po roku opäť veselo. Už 4.1.2024 o 18.00 pozýva samotný hostiteľ, Maestro Roman Krško svojich priaznivcov, ako aj priaznivcov operných melódií na slávnostný Novoročný Galakoncert s umelcami tých najzvučnejších mien.

slovakia

left justify in out

Srdečne pozývame všetkých priaznivcov opery a operety na úžasný novoročný Galavečer plný hudobných skvostov pod názvom ROMAN KRŠKO A JEHO HOSTIA, s medzinárodnou účasťou sólistov a hudobníkov. 

Koncert sa uskutoční vo veľkej sále Kultúrneho domu v Štúrove. Ako uviedol pre Netky.sk známy operný spevák Roman Krško, v Galavečeri s medzinárodnou účasťou sólistov a hudobníkov tých najzvučnejších mien, vystúpia: Kováč Márton, Janszó Orsolya, Boncéger Gergely, Eva Katráková-Bodorová, Ján Šťáva, Németh Nagy Johanna a mnohí ďalší. 

O frenetický hudobný zážitok sa postará SYMFONICKÝ ORCHESTER MESTA DUNAKESZI pod taktovkou dvoch geniálnych dirigentov PÁLA FARKASA a JOZEFA KATRÁKA.  Svojím brilantným barytónom sa predstaví aj samotný hostiteľ galavečera Maestro ROMAN KRŠKO. 
Ako na záver Krško odkazuje všetkým čitateľom portálu Netky: ,,Prajem Vám požehnaný a radostný nový rok, rok 2024. Všetkých vás na koncerte srdečne očakávame a veľmi sa na vás tešíme."

Viac informácií získate na stránke: romankrsko.com




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Foto: Opera Slovakia
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies