Novinky z RFA: Odchod moderátora, turnaj v Maďarsku a nový hlavný ťahák

NETKY.SK • 25 Máj 2022, 15:42 • 2 min
Novinky z RFA: Odchod moderátora, turnaj v Maďarsku a nový hlavný ťahák

Organizácia Real Fight Arena má za sebou úspešné podujatie Grand Opening, ktoré bolo jedným zo série tohtoročných turnajov na Slovensku, v Českej republike a v Maďarsku. Promotér Boris Marhanský na začiatku tohto týždňa v rámci najnovšieho livestreamu prezradil niekoľko noviniek z kuchyne ambicióznej spoločnosti.

slovakia

left justify in out

V RFA končí český moderátor Petr Vágner. Podľa Marhanského mali podpísanú zmluvu na dva turnaje a po vzájomnej dohode sa ju rozhodli nepredĺžiť. Vágner bol na základe svojich výkonov na podujatiach Warm Up a Grand Opening fanúšikmi značne kritizovaný, pričom mu vyčítali hlavne fakt, že jeho vizáž a štýl moderovania pôsobili ako lacná kópia promotéra Novotného z Oktagonu MMA.

 

Mohlo by vás zaujímať: REPORTÁŽ RFA vstúpila do hry sebavedome ako jej borec Fapšo: „Koho mi dajú, toho musím zbiť, to je potrava pre moju rodinu.“

 

 

Poznáme už aj oba hlavné zápasy turnaja v Ostrave. RFA už na Grand Opening predstavila hlavný zápas, o ktorý sa postará chorvátska hviezda a premožiteľ Attilu Végha Goran Reljič. Jeho súperom bude Čech Vojtech Garba. Druhý hlavný zápas bude tradične v postoji a diváci sa môžu tešiť na súboj Lea Brichtu a Vítězslava Rajnocha. Ďalšie zápasy by mala organizácia oznámiť v priebehu najbližších týždňov. Treba však zdôrazniť, že v ten istý deň uskutoční Oktagon MMA turnaj s poradovým číslom 34 v obľúbenom prostredí pražskej Štvanice, a tak budú mať fanúšikovia MMA na výber.

 

 

Práve kvôli rovnakým termínom sa vedenie RFA rozhodlo zmeniť dátum konania udalosti v Brne, ktorá sa napokon presúva na 24. október. V septembri sa spoločnosť vydá na dobrodružstvo do Budapešti, a to kvôli tomu, že sa predaje PPV podľa slov promotéra Marhanského v tejto krajine pretavili do zaujímavých čísel. RFA totiž dáva priestor aj maďarským bojovníkom. Turnaj v hlavnom meste tak bude pokusom ešte viac preraziť na lokálnom trhu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies