Nové vývojové centrum firmy Unicorn Systems v Prešove ponúkne prácu v oblasti IT

NETKY.SK • 2 Február 2016, 09:42 • 2 min
Nové vývojové centrum firmy Unicorn Systems v Prešove ponúkne prácu v oblasti IT

PREŠOV – V priebehu februára otvorí v Prešove svoje nové vývojové centrum spoločnosť Unicorn Systems, ktorá ponúkne pracovné miesta pre odborníkov, ale aj čerstvých absolventov a študentov v oblasti informačných technológií (IT).

slovakia

left justify in out

Nové vývojové centrum bude mať sídlo na Kúpeľnej ulici a prácu ponúkne niekoľkým desiatkam IT pracovníkov. Ako uviedol riaditeľ produkčného streamu spoločnosti Richard Schwartz, pre vytvorenie centra na východe Slovenska sa rozhodli preto, lebo spoločnosť potrebuje nových spolupracovníkov, ktorí budú vytvárať pevný základ pre ďalšie úspechy spoločnosti.

 

„Sme presvedčení, že je tu obrovský potenciál mladých, šikovných ľudí z oblasti IT,“ uviedol Schwartz. Firma aktuálne zháňa do chystaného centra skúsených odborníkov, ale aj študentov a čerstvých absolventov. Firma má záujem o vývojárov so zameraním na .NET a PL/SQL ako aj začínajúcich.

 

NET vývojárov a databázových vývojárov do tréningového programu. Hľadá ich prostredníctvom portálu www.profesia.sk a www.damevamnaboj.sk. Okrem stabilnej práce chce ponúknuť možnosti mimopracovných tímových aktivít či program systematického vzdelávania. Spoločnosť očakáva aj postupné zvyšovanie počtu zamestnancov.


Unicorn Systems je európska spoločnosť poskytujúca informačné systémy a riešenia z oblasti informačných a komunikačných technológií. Na trhu pôsobí od roku 1990 a doteraz otvorila 15 vývojových centier na Slovensku, v Česku, Holandsku a na Ukrajine. Tvorí ju viac ako 1 100 ICT špecialistov, manažérov a odborníkov v oblasti IT.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies