REPORTÁŽ: Zuzana Fialová a Zuzana Vačková hviezdia v novej hre Zajačik, ktorá otvorila novú sezónu Štúdia L+S!

NETKY.SK • 21 September 2020, 11:33 • 2 min
REPORTÁŽ: Zuzana Fialová a Zuzana Vačková hviezdia v novej hre Zajačik, ktorá otvorila novú sezónu Štúdia L+S!

Snehulienka tancujúca na tyči, Superwoman v akcii a vaňa uprostred javiska! Aj takéto momenty zažijete v novej komédii Zajačik, ktorou bratislavské Štúdio L+S odštartovalo svoju 38. sezónu. Premiéra hry autorky a režisérky Evy Borušovičovej mala byť pôvodne už v marci, ale koronavírus ju presunul až na jeseň. Netky boli pri tom, pozrite si reportáž s exkluzívnymi rozhovormi s Milanom Lasicom, Evou Borušovičovou, Zuzanou Fialovou a Zuzanou Vačkovou!

slovakia

left justify in out

 

Zajačik je zúfala komédia o tom, že kým nedozriete a kým vo vás neuveria, kúzlo nezafunguje. Dovtedy milujte a jedzte, tým nemôžete nič pokaziť. Autorka a režisérka Eva Borušovičová do nej obsadila hercov Zuzanu Fialovú, Zuzanu Vačkovú, Kristínu Svarinskú, Mariána Mitaša a Noëla Czuczora.

 

img

 

„Je to ironickejší pohľad na to, čo všetko môžeme zažiť, prežiť a čím sa prehrýzť, keď žijeme v dlhodobých vzťahoch,“ priblížila s tým, že hra ponúka aj značnú dávku láskavosti alebo pochopenia. Je to aj hra o priateľstve, ktoré nám často pomáha prežiť. Keď sa nejaká časť nášho života kýva alebo nie je stabilná, často sú to kamaráti, ktorých máme dlhšie než iné vzťahy, a tí nás podržia. Zároveň je to o tom, že v našich životoch niekedy veľmi potrebujeme aj druh niečoho hlbšieho než je ubíjajúca každodennosť. Potrebujeme aj zázrak, kúzlo, aby nás to spasilo, dalo nám iskru a radosť zo života, aby nám to ukázalo svet z príjemnejšej stránky,“ hovorí autorka i režisérka hry Eva Borušovičová. 

 

img

 

V Štúdiu L+S sa Eva Borušovičová predstavuje po uvedení hry 69 vecí lepších než sex, ktorú diváci vypredávajú už sedem rokov. Teraz si môžu jej vtipný nadhľad v oblasti medziľudských, medzigeneračných či partnerských vzťahov vychutnať v divadelnej novinke, ktorá nesie názov podľa mladého šéfkuchára.

 

img

 

„Našim cieľom je, aby z divadla odchádzali diváci tak, že muži budú držať ženy za ruky a ženy sa budú cítiť ako bohyne. Alebo aspoň ako čarodejnice,“ uzatvára Eva Borušovičová.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies