No Name pridávajú koncerty v rámci úspešného Acoustic Tour

NETKY.SK • 13 December 2014, 17:04 • 2 min
No Name pridávajú koncerty v rámci úspešného Acoustic Tour

BRATISLAVA - Známa košická skupina No Name zbiera úspechy na akustickom turné v Českej a Slovenskej republike. Pre veľký záujem fanúšikov a vypredané turné pridali chalani k 19 koncertom ďalšie dva.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia No Name sa môžu tešiť na jedinečný akustický koncert s hitmi Čím to je, Ty a tvoja sestra, Žily alebo Hľadám, ktorý sa uskutoční 23. januára v Bratislave a 7. marca v Košiciach.
      

Timkovci získali 29. novembra v pražskej Štátnej opere pri odovzdávaní ocenení Český slávik Mattoni už siedmu zlatú sošku v kategórii Slávici bez hraníc pre najúspešnejšieho slovenského interpreta v Českej republike. No Name pripravujú na budúci rok nový singel aj album. Šestica muzikantov sa z úspechu v ankete aj na turné veľmi teší.
      

"Je to úžasný pocit vypredať turné, presne po tom sme túžili, keď sme sa rozhodli, že raz budeme slávna kapela. Vyzerá, že nám to vyšlo. Dramaturgia koncertov je zvolená tak, aby sme prešli od našich začiatkov až po súčasnosť. Je jasné, že ľudia chodia pre hity, ale dnes je to už jedno, naše piesne zľudoveli, a našťastie, nezáleží na tom, či hráme doma alebo v Karlových Varoch," uviedol pre médiá líder kapely Igor Timko.
      

"Je to predsa len niečo iné, ako naše verzie piesní poznali doteraz. No musím pochváliť chlapcov. Pretože tým, že sme takmer všetci vzdelaní hudobníci, nám to rozšírilo možnosti, ako pracovať s aranžmánmi, s melódiou a všeobecne s verziami piesní. Na koncertoch sa cítime uvoľnení a neskrývame nadšenie z tohto projektu," spresnil Timko.
      

K prvenstvu v ankete Český slávik Mattoni 2014 líder kapely dodal: "Táto kategória od samého vzniku zatiaľ nemá iného víťaza, takže dominujeme. Treba však povedať, že sme u našich susedov často, preto je naša hudba v Česku vnímaná intenzívne. Je to lichotivé, že ľudia sú ochotní na nejaký hlasovací lístok napísať naše meno. Je to siedmy zlatý Slávik."
      

No Name stíhajú popri akustickom turné v Českej a Slovenskej republike pripravovať nové skladby i album. Prvý singel ponúkne kapela slovenským aj českým poslucháčom už začiatkom budúceho roka. Ešte do Vianoc si fanúšikovia môžu zaspievať hity so skupinou No Name na koncertoch v Karlových Varoch (dnes večer), potom v Českom Tešíne (14.12.), Zlíne (15.12.), Trenčíne (16.12.), Bratislave (17.12.) a Košiciach (21.12.). Nový rok naštartujú koncertom 23. januára v bratislavskom Ateliéri Babylon.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies