Nike prestal sponzorovať Andersona Silvu

NETKY.SK • 31 Október 2014, 15:52 • 2 min
Nike prestal sponzorovať Andersona Silvu

SAO PAULO - Vyzerá to tak, že najznámejšia športová značka na svete Nike vystupuje z UFC biznisu. Pred mesiacom ukončili spoluprácu s najlepším bojovníkom na svete Jonom Jonesom, a teraz práve skončili spoluprácu so slávnym Andersonom Silvom.

slovakia

left justify in out

Anderson však smutný nie je a všetko objasnil v jeho vyjadrení. “Stále som bol fanúšik Nike tejto športovej značky. Táto spoločnosť mi dala príležitosť splniť si sen. Týmto ďakujem Corinthiansovi a Ronaldovi. Bola tu super spolupráca bolo mi cťou. Teraz sme však v oveľa v lepšom vzťahu so značkou Adidas. Zatiaľ sme však nemáme spolu žiaden kontrakt, ale verím, že čoskoro z tohto vznikne veľká spolupráca." 

 

Anderson s Nike spolupracoval už od roku 2011. Stále však nemá za čím smútiť nakoľko sponzoroské zo spoločnosti Burger King určite tvorí nemalú čiastku na jeho bankovom účte.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies