Nicki Minaj pokračuje v trapasoch: Problémy s koncertom mala aj Budapešť

NETKY.SK • 26 Február 2019, 12:12 • 2 min
Nicki Minaj pokračuje v trapasoch: Problémy s koncertom mala aj Budapešť

Po veľkom fiasku s bratislavským koncertom organizátori budapeštianskeho vystúpenia najznámejšej svetovej rapperky oznámili, že nastali problémy.

slovakia

left justify in out

Koncert Nicki Minaj v Bratislave mal byť veľkou hudobnou udalosťou roka 2019. Tešili sa na neho tisíce fanúšikov nielen zo Slovenska, no žiaľ, napokon k nemu nedošlo. Hoci sa „kráľovná rapu“ pokúšala zhodiť vinu na slovenských organizátorov, pravda bola taká, že to nezvládla technická časť jej tímu. Slovenská strana totiž do bodky naplnila všetky jej náročné kritériá. To, že svojich prívržencov nesmierne sklamala hovoriť netreba. Suma lístkov by však každému z nich mala byť v plnej výške vrátená späť.

 

A to, že problém nenastal v súvislosti s nedostatočnou vybavenosťou štadióna Ondreja Nepelu potvrdzuje sa správa z Maďarska. Budapeštianski organizátori totiž museli presúvať čas včerajšieho vystúpenia rapperky. Dôvod? Meškajúce kamióny s vybavením.

 

Veľkolepá šou sa mala začať o 19:30, no nakoniec ju museli posunúť o hodinu a pol. Tím Minaj svoje meškanie zdôvodnil zlou dopravnou situáciu pri preprave z miesta predchádzajúceho koncertu. Organizátori v Budapešti tak požiadali fanúšikov, aby sa na miesto konania dostavili na 20. hodinu.

 

Človek by mal pocit, že slávna rapperka absolvuje svoje prvé turné...




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies