Železný Mike Tyson sa tento rok opäť postaví do ringu

NETKY.SK • 11 Jún 2021, 10:46 • 2 min
Železný Mike Tyson sa tento rok opäť postaví do ringu

Vo svete boxu niet väčšieho a kontroverznejšieho mena, než Mike Tyson. Dnes už 54-ročný boxer, ktorý v minulosti priťahoval rôzne škandály, si v posledných rokoch usporiadal život a v súčasnosti sa venuje svojej organizácii Legends Only League.

slovakia

left justify in out

Tyson založil túto spoločnosť v júli minulého roka ako platformu, vďaka ktorej môžu boxeri na dôchodku predvádzať svoje umenie v rámci exhibičných zápasov. „Iron Mike“ dokonca v novembri 2020 absolvoval svoj prvý zápas po pätnástich rokoch, keď si zmeral sily s Royom Jonesom Jr. Víťaza sme po ôsmich kolách nespoznali, odborníci však hodnotili celé podujatie pozitívne a ocenili kvalitu zápasov, ako aj úroveň produkcie celého eventu. O zaujímavé chvíle sa svojimi vtipnými poznámkami postaral aj komentátor Snoop Dogg, ktorý Tysona a Jonesa opísal ako „jeho strýkov, ktorí sa bijú na barbecue párty.“

 

 

Legends Only League má teda podporu známych mien šoubiznisu a už onedlho by sme sa mali dočkať ďalšieho podujatia, tentokrát premiérovo aj s divákmi. Tysonov tréner Rafael Cordeiro sa totiž nechal počuť, že sa jeho zverenec pripravuje na ďalší zápas. „Pokračujeme v tréningu. Je to veľký športovec a neustále na sebe maká. Myslím, že sa nejaký súboj pripravuje na september tohto roka. Meno súpera zatiaľ nie je známe, pretože Legends Only League na tom pracuje a pripravuje dohodu s televíziou, aby mohli oznámiť kompletný plán. Ale my sa pripravujeme, určite bude v septembri bojovať,“ prezradil serveru MMA Fighting.

 

 

V hre bola údajne trilógia s Evanderom Holyfieldom. Tyson proti nemu v dvoch predchádzajúcich zápasoch ťahal za kratší koniec, v odvete bol navyše diskvalifikovaný po tom, ako súperovi odhryzol kus ucha. V tom čase patril medzi najväčších búrlivákov športu a jeho nové „ja“ by iste chcelo otestovať svoje možnosti proti dávnemu rivalovi, hoci aj v rámci exhibičných pravidiel. Mimochodom, obaja boxeri hodili staré spory už dávno za hlavu.

 

 

Okrem propagovania svojej organizácie sa Tyson počas pandémie objavuje aj vo svete profesionálneho wrestlingu, konkrétne v spoločnosti All Elite Wrestling, kde však nezápasí. Boxer je totiž veľkým fanúšikom tejto formy športovej zábavy, ide o člena Siene slávy organizácie WWE a v minulosti sa nechal počuť, že ak by v mladosti neskončil vo väzení, nikdy by s boxom nezačal, pretože jeho snom bolo stať sa profesionálnym wrestlerom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies