Šesť mesiacov mu trvalo, kým zistil, že on je v skutočnosti ona

NETKY.SK • 15 Jún 2020, 17:30 • 2 min
Šesť mesiacov mu trvalo, kým zistil, že on je v skutočnosti ona

Spätný pohľad veľa napovie. Niekedy sa pri obzretí späť dokonca usmeje, lebo to, čo sa považovalo za najhoršie, bolo v skutočnosti tým najlepším.

slovakia

left justify in out

Zvláštnosti

Zvláštnosťou pri prechádzaní jedného dňa za druhým je to, že sa nikdy vopred nevie. Nevie sa, či to bol užitočne strávený čas, či ten alebo onen rozhovor nebol príčinou rozvratu, či to alebo ono stretnutie prebehlo správne. Je to tak dobre, pretože inak by sa človek nič nenaučil a nezbavil by sa predpojatosti.

 

img


Som presvedčená o tom, že Boh má zmysel pre humor. Ten Jeho je ale láskavý, ani raz nie posmievačný a ani nie spôsobený aroganciou. Keď ho používa a vylieva niečo z neho do života, robí to pre vyšší zámer. Nie je nevyhnutné dospieť iba prostredníctvom sĺz, dá sa to dosiahnuť aj smiechom.

 

Hlas
Odjakživa mala hrubší hlas. Najskôr sa s tým nedokázala stotožniť, protivilo sa jej počúvať samu seba. Nebolo neobvyklé, že ak sa pozdravila po vytočení čísla a čakala na odpoveď s mobilom pritisnutým k uchu, druhý účastník hovoru ju pozdravil:
 

"Dobrý deň, pane."


Boh s ňou však mal plán, dosadil ju na takú pozíciu, vďaka ktorej sa smela prihovárať tisícom obyvateľov Ameriky, ale aj mimo nej. Účinkovala v televíznej relácii a jej zamyslenia vysielalo aj rádio. Postupne jej Boh kládol na srdce, že sa musí zmieriť sama so sebou a viac ju netrápil ani pánsky znejúci hlas, ani nič, čo predtým považovala za nedostatok.

 

img

 

Na parkovisku
Úplné potvrdenie toho, že Boh jej taký hlas nevytvoril náhodou, našla na parkovisku. Vystúpila z auta, zabuchla dvere a kráčala tam, kam mala namierené.
"Heej!" niekto za ňou zakričal.


Obzrela sa, zbadala, ako na ňu hľadí neznámy muž. Pristúpila bližšie.
"Áno?"
"No ja... Musím vám niečo povedať. Počúval som rádio, na ktorom chodieva váš program. Zapínal som si ho šesť mesiacov a celý ten čas som si myslel, že ste muž."

Neurazilo ju to, usmiala sa.

 

img


"Som ale vďačný za to, že som to nevedel," pokračoval ďalej, "keby som bol tušil, že ste žena, nikdy by som si to nenaladil znovu. Lenže za tých šesť mesiacov sa tak radikálne zmenil môj život, že už mi to neprekáža. Vaše slová ma zmenili, Boh sa ma dotkol."


A ona ďakovala Bohu, že jej práca má zmysel. Vo svojom programe dáva dôraz na správne nastavenie mysle, na vypestovanie si vzťahu s Bohom, na lásku a rozoberá Biblickú pravdu. To, čo sa zdalo byť jej slabosťou, sa ukázalo ako jej sila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies