Nick Carter má možnosť vyhnúť sa obžalobe z napadnutia

NETKY.SK • 2 Apríl 2016, 12:59 • 2 min
Nick Carter má možnosť vyhnúť sa obžalobe z napadnutia

USA - Americký spevák Nick Carter, ktorý v januári v meste Key West na Floride pod vplyvom alkoholu napadol vyhadzovača nočného klubu, dostal od miestnej prokuratúry možnosť vyhnúť sa obžalobe.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný člen skupiny Backstreet Boys sa môže zbaviť obvinení, ak počas šiestich mesiacov absolvuje 25 hodín verejnoprospešných prác a zaplatí 298 dolárov (v prepočte 260 eur) za súdne trovy. Počas tohto obdobia síce môže konzumovať alkohol, nie však nadmerne a nesmie porušiť zákon.

 

Podmienkou tejto dohody bolo, aby ju schválil aj napadnutý vyhadzovač Skylar Carden. Ten síce súhlasil, ale svoju civilnú žalobu nestiahol. V nej tvrdí, že v dôsledku napadnutia utrpel fyzickú aj psychickú ujmu, pričom žiada odškodné, o ktorého výške má rozhodnúť porota.


K potýčke došlo 13. januára po tom, ako spevák a jeho kamarát Michael Rae Papayan začali byť agresívni, pretože ich barman odmietol obslúžiť, nakoľko boli už veľmi opití. Následne ich obsluha požiadala, aby podnik opustili. Keď tak odmietli spraviť, vyviedol ich von vyhadzovač, ktorého však Carter napadol, pričom ho údajne udrel aj škrtil. Na miesto preto prišla polícia, ktorá speváka aj jeho kamaráta zatkla a odviezla ich do cely predbežného zadržania. Odtiaľ ich na druhý deň prepustili po zaplatení kaucie 1500 dolárov.


Nickolas Gene Carter pôsobí v spomínanej formácii Backstreet Boys od jej založenia v roku 1993. Vydal s ňou zatiaľ osem štúdioviek - Backstreet Boys (1996), Backstreet's Back (1997), Millennium (1999), Black & Blue (2000), Never Gone (2005), Unbreakable (2007), This Is Us (2009) a In A World Like This (2013). Na celom svete z nich predali viac ako 130 miliónov kópií. Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako Anywhere For You, Quit Playing Games (With My Heart), As Long As You Love Me, Everybody (Backstreet's Back), All I Have To Give, I Want It That Way, Show Me The Meaning Of Being Lonely, Shape Of My Heart alebo Drowning. Ako sólový interpret vydal Carter albumy Now Or Never (2002), I'm Taking Off (2011) a All American (2015). Okrem toho má na konte aj spoločný album s Jordanom Knightom s názvom Nick & Knight (2014).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies