NHL: Seguin korčuľoval so spoluhráčmi, možný návrat už o týždeň

NETKY.SK • 6 Marec 2015, 13:07 • 2 min
NHL: Seguin korčuľoval so spoluhráčmi, možný návrat už o týždeň

DALLAS - Už v nasledujúcom týždni by sa do zostavy klubu zámorskej hokejovej NHL Dallas Stars mohol vrátiť útočník Tyler Seguin.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný center sa vo štvrtok prvýkrát predstavil na ľade so spoluhráčmi po zranení kolena, ktoré utrpel po nešetrnom zákroku obrancu Dmitrija Kulikova z Floridy v polovici februára. Rus za faul kolenom dostal dištanc na štyri stretnutia. Podľa prognózy lekárov mal Seguin pauzovať od troch do šiestich týždňov. "Tylerov stav pozorne sledujeme, zlepšuje sa každý deň. Do zostavy by sa mohol vrátiť o týždeň, no aj skôr. Dôležité bude, ako zvládne zvyšovanie záťaže," uviedol Lindy Ruff, tréner Dallasu. Vo štvrtok vynechal Seguin už desiaty duel. "Dal som si cieľ a ten sa mi darí plniť. Cítim sa dobre, no uvidíme, ako sa to bude vyvíjať," dodal kanadský útočník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies