GAMING Spider-Man na PC! Áno, remaster verzia príde už čoskoro

NETKY.SK • 19 Jún 2022, 16:00 • 2 min
GAMING Spider-Man na PC! Áno, remaster verzia  príde  už čoskoro

PlayStation prinesie akčné dobrodružstvo Marvel’s Spider-Man Remastered a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales na PC.

slovakia

left justify in out

Marvel’s Spider-Man Remastered od Insomniac Games v spolupráci s Marvelom vám predstaví Petra Parkera, ktorý sa postaví do boja proti veľkému zločinu a ikonickým zloduchom. Zároveň sa snaží vyvážiť svoj chaotický osobný život a kariéru.

 

 

To isté platí aj pre Milesa Moralesa, keď sa postaví k výzve stať sa novým Spider-Manom ​​pre svoju komunitu a mesto. Miles sa prispôsobuje svojmu novému domovu v East Harlem, pričom kráča v stopách svojho mentora Petra Parkera. Postupne si uvedomuje, že s veľkou mocou musí prísť aj veľká zodpovednosť. 

 

O popularite herného titulu nasvedčujú aj čísla predajnosti. Celosvetovo sa predalo viac ako 33 miliónov kópií hry Marvel’s Spider-Man.

 

Technické parametre na spustenie nového herného titulu Marvel's Spider-Man Remastered na PC ešte nie sú uvedené. No k dispozícii máme herný trailer s hernými zábermi, ktoré čakajú na hráčov. Špeciálne nastavenia nesmú chýbať. K dispozícii budú nastavenia vykresľovania a lúče sledované odrazy, pričom ďalšie funkcie a podrobnosti  oznámia neskôr.

 

 

Herní vývojári poďakovali partnerskému štúdiu PlayStation Studios Nixxes Software za úplnú optimalizáciu Marvel’s Spider-Man Remastered a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales pre PC. 

 

Jurjena Katsmana, zakladateľa spoločnosti Nixxes a hlavného riaditeľa vývoja, uviedol:

 

„Som mimoriadne spokojný s našou spoluprácou s Insomniac na sérii Marvel’s Spider-Man, zdieľaná podpora poskytovaná medzi našimi tímami a ich oddanosť predovšetkým v kvalite, je inšpirujúca. Umožňuje nášmu tímu využiť technickú odbornosť a zamerať sa na vytváranie najlepších možných skúseností s počítačom, ktorý využíva všetky zaujímavé možnosti, ktoré platforma PC ponúka. Náš tím bol vždy veľkým fanúšikom práce od Insomniac a partnerstvo s nimi, aby priniesli Marvel’s Spider-Man Remastered a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales na PC najlepším možným spôsobom, je niečo, z čoho sme neskutočne nadšení.“
 

Spoločnosť Sony zatiaľ prezradila iba to, že Marvel’s Spider-Man Remastered vyjde na PC 12. augusta 2022, zatiaľ čo Marvel’s Spider-Man: Miles Morales vyjde na PC na jeseň 2022. Marvel's Spider-Man Remastered na PC bude obsahovať celý hlavný príbeh a jeho pokračovanie v Marvel's Spider-Man: The City That Never Sleeps DLC.

 

Remaster Spider-Mana sa pripája k hernými titulom na PC podobne ako iné exkluzívne PlayStation tituly: Horizon Zero Dawn™ Complete Edition, Days Gone alebo God of War.

 

ZAUJÍMAVOSŤ:

 

 

 

 

Možno vás zaujme: GAMING Nová expanzia pre ETS 2 nevyjde! Vývojári sa chcú vyhnúť nedorozumeniu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies