NHL: Obranca Vegas Nate Schmidt dostal dištanc na 20 zápasov, dopoval!

NETKY.SK • 3 September 2018, 12:39 • 2 min
NHL: Obranca Vegas Nate Schmidt dostal dištanc na 20 zápasov, dopoval!

LAS VEGAS - Obranca hokejového klubu NHL Vegas Golden Knights Nate Schmidt dostal dištanc na 20 zápasov za porušenie antidopingových pravidiel. Podrobnosti jeho previnenia nezverejnili. Vedenie súťaže mu umožní zúčastniť sa na tímových aktivitách v predsezónnom kempe, nesmie však zasiahnuť ani do prípravných zápasov. Najbližšie bude k dispozícii 18. novembra na duel v Edmontone.

slovakia

left justify in out

"Som nesmierne sklamaný, že som bol suspendovaný. Vždy som si dával pozor aké látky konzumujem. Počas kariéry som absolvoval mnoho kontrol s negatívnym výsledkom," uviedol v stanovisku 27-ročný Schmidt. V minulej sezóne sa na spanilej jazde Vegas do finále NHL podieľal piatimi gólmi a 31 asistenciami v základnej časti, v kariére ešte v jednej sezóne viac nedosiahol. V play-off nastúpil na dvadsať zápasov a nazbieral sedem bodov (3+4).

"Vieme o suspendácii Nata Schmidta za porušenie pravidiel. Rešpektujeme rozhodnutie ligy a hráčskej asociácie, ale kategoricky nesúhlasíme so zastavením činnosti. Veríme, že objavené stopové množstvo nepovolenej substancie je výsledkom nehody a nie vedomej činnosti," vyhlásil Schmidtov zamestnávateľ podľa oficiálneho webu NHL.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies