NHL: Marnerova mama prišla o synov premiérový gól

NETKY.SK • 17 Október 2016, 13:56 • 2 min
NHL: Marnerova mama prišla o synov premiérový gól

TORONTO - Premiérový presný zásah v zámorskej NHL si v piatok pripísal na svoje konto mladý útočník Toronta Mitch Marner, no jeho mama Bonnie prišla o výnimočný okamih v športovom živote svojho potomka.

slovakia

left justify in out

Iba 19-ročný mladík si otvoril strelecký účet v profilige už v 12. min domáceho duelu proti Bostonu (4:1), keď vo víťaznom súboji zvýšil na 2:0 a v konečnom účtovaní bol jeho presný zásah víťazný. V tom čase však jeho mama nebola na tribúne, zábery kamier tam našli iba otca Paula a jedno voľné miesto.

 

"Bola som na toalete. Práve som si umývala ruky, keď celá hala začala oslavovať. A potom som začula, že gól strelila šestnástka a uvedomila si: 'O môj Bože, veď to je Mitch!' Utekala som na tribúnu a opýtala sa na autora gólu. Po informácii, že ho dal Marner, mi nik neveril, že som jeho mama. Ukázala som im však telefón a tešila sa s nimi z gólu," opísala situáciu Bonnie Marnerová počas jednej z komerčných prestávok na stanici TSN.


Bonnie Marnerová celú situáciu zobrala s úsmevom a rovnako to vnímal aj jej syn Mitch. "To je skvelé," poznamenal po vzhliadnutí rozhovoru s jeho mamou. "Vďaka tomu si z nej budem môcť robiť zábavu pekne dlho," dodal útočník Toronta.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies