NHL: Hviezdami týždňa sú Pominville, Allen a Arvidsson

NETKY.SK • 13 Február 2017, 18:57 • 2 min
NHL: Hviezdami týždňa sú Pominville, Allen a Arvidsson

NEW YORK - Vedenie zámorskej NHL ocenilo za výkony v uplynulom období útočníkov Minnesoty Wild Jasona Pominvillea, Nashvillu Predators Viktora Arvidssona a brankára St. Louis Blues Jakea Allena.

slovakia

left justify in out

Prvou hviezdou týždňa sa stal krídelník Minnesoty, ktorý sa zaskvel v štyroch stretnutiach ôsmimi kanadskými bodmi (2+6) a svojmu tímu dopomohol k trom výhram. Štvrtýkrát v kariére sa mu podarilo v jednom zápase nazbierať štyri body, tento počin zaznamenal proti Winnipegu Jets.

 

Allenove výkony v bránke "bluesmanov" ocenilo vedenie ligy druhou hviezdou týždňa. Dvadsaťšesťročný brankár St. Louis zvíťazil s tímom vo všetkých troch zápasoch, v priemere inkasoval na stretnutie len jeden gól a jeho úspešnosť zákrokov atakovala hranicu 97 percent. Kanadskému brankárovi sa podarilo proti Ottawe vychytať trinástu nulu vo svojej kariére.

 

Útočník Nashvillu Arvidsson si zapísal do štatistík celkovo sedem kanadských bodov (2+5), s tímom zhodne dvakrát zvíťazil a prehral. Švédskemu hokejistovi sa počas týždňa podarilo v zápase s Floridou zaznamenať prvý hetrik v NHL. Informovala oficiálna stránka súťaže.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies