NHL: Halákova budúcnosť nejasná, Wild získali Bryzgalova

NETKY.SK • 5 Marec 2014, 09:06 • 2 min
NHL: Halákova budúcnosť nejasná, Wild získali Bryzgalova

ST. PAUL - Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák pravdepodobne nezamieri do Minnesoty. Bratislavčana minulý piatok vymenilo St. Louis do Buffala, kde si však pravdepodobne nezachytá a jeho kroky povedú do iného klubu.

slovakia

left justify in out

Pôvodne to mala byť Minnesota, s ktorou manažment Sabres dlho rokoval. Vedenie Wild napokon zvolilo lacnejšiu alternatívu a z Edmontonu angažovalo Iľju Bryzgalova v rámci výmeny za výber v štvrtom kole draftu. V Oilers bude náhradou za Rusa Viktor Fasth z Anaheimu, ktorý prichádza za právo výberu v piatom kole draftu 2014 a treťom 2015.

 

"Chytať za Oilers bolo pre mňa skvelou príležitosťou. Bol som nadšený, že som bol súčasťou tohto klubu. Veľmi som si užil čas, ktorý som v Edmontone strávil," povedal Bryzgalov, ktorý odchytal v tejto sezóne za Oilers 20 duelov. V Minnesote by mal dodať mužstvu potrebné skúsenosti. 

 

Fasth si prenáša do Edmontonu zmluvu na budúcu sezónu, v Anaheime dostal v tomto ročníku šancu len v piatich stretnutiach. 

 

Po týchto brankárskych výmenách je naďalej neistá Halákova budúcnosť. Buffalo sa ho pokúsi vymeniť do iného klubu, momentálne sa najčastejšie v rôznych úvahách v zámorských médiách spomínajú Washington a Ottawa. Po odchode Roberta Luonga na Floridu však môže vstúpiť do hry aj Vancouver. Sabres už nemajú veľa času na výmenu, prestupové obdobie sa skončí v stredu o 21.00 SEČ. Informácie zverejnili weby NHL, ESPN, TSN a Buffalo News. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies