Ľuboš Blaha opäť útočne hodnotí. Pridáva sa na stranu Matoviča, a obviňuje Čaputovú aj Baťovú

NETKY.SK • 16 Apríl 2021, 10:56 • 2 min
Ľuboš Blaha opäť útočne hodnotí. Pridáva sa na stranu Matoviča, a obviňuje Čaputovú aj Baťovú

Ľuboš Blaha vyzval k nehodnoteniu Matoviča, a súčasne sa k nemu pridal. Ohľadom vakcíny Sputnik V obvinil Zuzanu Baťovú a Zuzanu Čaputovú.

slovakia

left justify in out

Blaha sa výnimočne pridáva na stranu Igora Matoviča. "V prípade Sputnika úmysly Matoviča neboli darebácke,on to proste len celé nezvládol," napísal na sociálnej sieti. Opovážlivo obviňuje Zuzanu Baťovú z "politického hejtu", a podľa neho by mala niesť "trestnoprávnu zodpovednosť". "Je zjavné, že v prípade Sputniku hlavnú vinu nesie riaditeľka ŠÚKL Zuzana Baťová a prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá túto úradníčku ostentatívne kryla," napísal Blaha.

 

img

 

Ďalej sa spytuje, ako je možné, že Zuzana Čaputová nevyvodí politickú zodpovednosť? Podľa neho nejde o bezvýznamný spor, ale o to, "či ľudia dostanú, alebo nedostanú Sputnik". Z jeho strany dokonca padla myšlienka o odstúpení prezidentky. Povedal, že Slovensko za to môže draho zaplatiť. "Hlavnú politickú vinu za kopanie do Sputniku nesie prezidentka Čaputová," bez ostychu napísal Blaha.

 

Súvisiaci článok: Matovič povedal, že prezidentka je v kauze posudzovania Sputnika V zaujatá



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies