NHL: Halák by sa mal vrátiť v sobotu, Višňovský až neskôr

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 09:25 • 2 min
NHL: Halák by sa mal vrátiť v sobotu, Višňovský až neskôr

NEW YORK - Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák by sa mohol po zranení vrátiť do zostavy New Yorku Islanders už v sobotu v zápase proti New Jersey. Ľubomír Višňovský tento týždeň do hry nezasiahne. Informuje o tom klubový web, podľa ktorého by sa mal do soboty úplne uzdraviť aj obranca Nick Leddy.

slovakia

left justify in out

Halák i Leddy vo štvrtok trénovali, kouč Jack Capuano po skončení prípravy potvrdil, že so slovenským brankárom počíta na sobotňajší duel. "Bez debaty nám chýbajú. Sú súčasťou tohto tímu," priznal Capuano.

 

Halák, ktorý má bilanciu 34-15-1 a priemer 2,46 inkasovaného gólu na zápas, vynechal posledné dve stretnutia pre zranenie v dolnej časti tela. V bránke ho nahradil Čech Michal Neuvirth. Islanders už medzičasom vrátili späť na farmu Kevina Poulina.

 

Islanders prehrali štyri zápasy za sebou a sedem z posledných deviatich. V Metropolitnej divízii zaostávajú za vedúcimi Rangers o päť bodov.

 

Obranca Višňovský vo štvrtok korčuľoval pred tréningom, ale tento týždeň podľa trénera Capuana ešte do hry nezasiahne. Pre problémy v dolnej časti tela vynechal topoľčiansky odchovanec dva duely.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies