Ako sa z jednej z mnohých rýb v mori stanete tou, ktorú chce každý?

NETKY.SK • 8 September 2022, 19:57 • 2 min
Ako sa z jednej z mnohých rýb v mori stanete tou, ktorú chce každý?

Neviete, ako vyniknúť medzi konkurenciou a získať spokojných zákazníkov? Potenciálnym účastníkom musíte dať jasne najavo, že ste pre nich jedinou voľbou. Ako sa ale z jednej z mnohých rýb v mori ponuky stanete tou, ktorú chce každý?

slovakia

left justify in out

Môže to byť náročná, ale nie nemožná úloha. V tomto článku vám dáme k tomu niekoľko tipov, pomocou ktorých zistíte, ako vyniknúť medzi konkurenciou a získať tak viac spokojných zákazníkov.

 

Snažte sa vyniknúť vizuálne

 

My ľudia neustále zachytávame vizuálne dojmy, vedome aj podvedome. Vizuálny aspekt často vytvára hlbšie alebo dlhšie trvajúce dojmy ako samotné slová. Tým, že sa od svojich konkurentov odlíšite vizuálne, napríklad kreatívnym logom alebo zaujímavým dizajnom, o ktorého tvorbu sa postaral špeciálny termolis na potlač, vyniknete v dave a zabezpečíte, aby si vás vaši potenciálni klienti lepšie zapamätali.

 

Buďte inovatívni

 

Inovácia je o vytváraní niečoho nového. Byť inovatívny môže byť nepredvídateľné  a riskantné, no zároveň je to jeden z najrozumnejších spôsobov, ako sa odlíšiť. Ak sa vám podarí predstaviť niečo úplne nové, niečo, čo neponúkajú iní  poskytovatelia, môžete „trafiť klinec po hlavičke“. Napríklad aj so získaným a pre úspech v biznise veľmi dôležitým ISO certifikátom.

 

Zvážte svoju prítomnosť na dôležitých platformách

 

Odlíšiť sa od svojich konkurentov neznamená  snažiť sa vyhnúť sa porovnávaniu s nimi. Aby ste mohli vyniknúť v dave, musíte byť tiež prítomní. Nepomôže vám odlíšiť sa od konkurencie, ak vás vaši potenciálni účastníci nenájdu tam, kde je najviac konkurencie. Buďte preto prítomní nielen na svojich vlastných profiloch a kanáloch, ako môže byť napríklad váš web, Facebook a podobne, ale aj na spoločných platformách a akciách. Účasť alebo ešte lepšie organizácia zaujímavého kongresu v Piešťanoch je tiež veľmi dobré riešenie!

 

Zdroj obrázkov:

1. Pasuwan/Shutterstock.com

2. aijiro/Shutterstock.com




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies