NHL: Columbus priznal neúspech s Gáboríkom

NETKY.SK • 23 Marec 2014, 11:45 • 2 min
NHL: Columbus priznal neúspech s Gáboríkom

COLUMBUS - V Columbuse priznali, že angažovanie Gáboríka im nevyšlo.

slovakia

left justify in out

Generálny manažér Columbusu Blue Jackets Jarmo Kekäläinen pripustil, že angažovanie Mariána Gáboríka do mužstva nevyšlo. Slovenský útočník prišiel do Columbusu vlani v závere prestupového obdobia z New York Rangers, v tíme Blue Jackets si veľa sľubovali od jeho angažovania. V Columbuse však Trenčan nenaplnil očakávania a tím ho vymenil v závere tohtoročného obdobia do Los Angeles Kings. „Rozmýšľali sme o jeho angažovaní dlho. Keď sme ho získali, chceli sme priniesť do tímu trochu viac zručností. Potrebovali sme do tímu hráča jeho kvalít. Jednoducho to s ním nevyšlo a prišiel čas na výmenu, pretože inak by v lete odišiel ako voľný hráč,“ povedal pre SportsNet HockeyCentral Kekäläinen.


Angažovanie Gáboríka bolo prvým veľkým krokom Fína v pozícii generálneho manažéra. Uvoľnenie Dericka Brassarda, Dereka Dorsetta, Johna Moora a šiesteho výberu v drafte bolo trocha vysokou cenou za Gáboríka, ktorý mal pred sebou ešte ročnú zmluvu a napokon vinou zranení odohral za Blue Jackets len 34 stretnutí. Navyše, Slovákov štýl založený na rýchlej hre smerom dopredu sa nehodil do upracovaného prejavu Blue Jackets. Informácie zverejnil web NBC Sports. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies