NHL: Barkov sa vystrábi zo zlomeniny aj bez operácie

NETKY.SK • 28 Október 2015, 09:13 • 2 min
NHL: Barkov sa vystrábi zo zlomeniny aj bez operácie

SUNRISE - Center úderného útoku hokejovej Floridy Panthers Aleksander Barkov nepotrebuje operáciu na vyriešenie problému so zlomenou pravou rukou. Konzervatívna liečba by podľa vyšetrení magnetickou rezonanciou mala trvať dva až štyri týždne.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný fínsky útočník sa zranil v minulotýždňovom stretnutí s Chicagom, keď ho pri blokovaní strely Niklasa Hjalmarssona trafil puk do ruky. Odvtedy v zostave chýbal. V sobotňajšom zápase v Dallase ho medzi krídlami Jaromírom Jágrom a Jonathanom Huberdeauom zastúpil Nick Bjugstad a panteri zvíťazili 6:2. V utorok sa však produktívny útok rozpadol úplne, Jágr odstúpil krátko po začiatku zápasu s Coloradom. Najstarší hokejista v NHL nedohral pre problémy v dolnej časti tela.


Rodák z Tampere Barkov, ktorý vlastní fínsky aj ruský pas, nazbieral v siedmich zápasoch novej sezóny NHL šesť bodov (3+3).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies