NHL: Arizona Coyotes má domov, "kojoti" sa dohodli s mestom

NETKY.SK • 24 Júl 2015, 13:15 • 2 min
NHL: Arizona Coyotes má domov, "kojoti" sa dohodli s mestom

GLENDALE - Zástupcovia klubu zámorskej hokejovej NHL Arizona Coyotes a mesta Glendale sa dohodli na prenájme arény na ďalšie obdobie.

slovakia

left justify in out

V piatok to ešte musia potvrdiť mestskí poslanci. Budúcnosť mužstva bola ohrozená, pretože v prvej polovici júna dostali "kojoti" výpoveď z prenájmu arény. Predchádzajúcu zmluvu o nájme na 15 rokov za 225 miliónov dolárov podpísalo mesto Glendale so spoločnosťou IceArizona v roku 2013 krátko po tom, čo konzorcium kúpilo klub od NHL.

 

"Revidovaná dohoda medzi klubom a mestom je dobrá správa pre obe strany, ako aj pre fanúšikov či daňových poplatníkov. Je dôležité, že viac ako mesiac trvajúci spor je za nami. Prinesie to istotu fanúšikom aj sponzorom. Ďakujeme všetkým za podporu počas tohto náročného obdobia," povedal spolumajiteľ klubu a jeho prezident Anthony LeBlanc.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies