GAMING Nový patch pridáva do hry Cyberpunk mnoho renovácií

NETKY.SK • 27 Február 2022, 14:00 • 2 min
GAMING Nový patch pridáva do hry Cyberpunk mnoho renovácií

Patch 1.5 je najväčším updatom začiatkom roka 2022. Cyberpunk 2077 získal mnoho opráv, ale aj nového herného obsahu pre viaceré dostupné herné zariadenia.

slovakia

left justify in out

Cyberpunk patch 1.5 je tu! Nový update opravuje chyby, optimalizuje chod hry, ale aj pridáva mnoho nových prvkov, aby si hráči užili Night City v tom najlepšom svetle. Navštívite ho aj vy? Nový update zavítal aj k next-gen herným konzolám PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

 

Cyberpunk 2077 mal za posledný rok dosť ťažké časy, ale CD Projekt Red sa len tak ľahko nevzdáva a stále pokračuje v zlepšovaní hry. Veľa vylepšení a bezplatných DLC ešte len príde, ako aj väčšie a zásadnejšie aktualizácie, ktoré do hry zavedú nové funkcie a príbehy. Do hry boli pridané ďalšie zbrane s rôznorodými nadstavcami a systém lootovania bol opäť prepracovaný. K dispozícii je aktualizovaný skill tree (strom zručností), ktorý vyvážil rôzne výhody. Pri ďalšom načítaní do rozohranej hernej postavy budete musieť prerozdeliť všetky svoje perky. CD Projekt Red tiež prehodnotil systém jazdy v hre. Jazda autami a motorkami je realistickejšia vďaka simulácii ABS, ako aj simulácia motora a spojky.

 

img

 

Novinkou, ktorá je súčasťou patchu 1.5, je možnosť nákupu rôznych bytov. Celkovo sú v hre ďalšie štyri. Od lacných bytov až po drahé miesta, v závislosti od ich lokality. Hráči si môžu prispôsobiť aj prvý a základný byt hlavnej postavy (V je meno hlavnej hernej postavy). CD Projekt Red tiež predstavil spôsob, ako zmeniť vzhľad V. Kozmetické zmeny hlavnej postavy je možné prostredníctvom zrkadla v byte V. Hráči si môžu bezplatne zmeniť účes, farbu vlasov a make-up. Zmien v hre je omnoho viac. Detailný zoznam všetkých zmien nájdete na oficiálnej stránke.

 

Technická stránka prináša rovnako mnoho zmien. Po novom môžete v menu hry nájsť benchmark módToggle walking  pre PC hráčov, ktorí preferujú hranie na klávesnici. Do hry bolo pridané aj Variable Rate Shading. Ide o funkciu, ktorá zvyšuje výkon vykresľovania a vizuálnu kvalitu hry. Na druhú stranu CD Projekt Red ohlásilo, že nebude podporovať grafické karty Nvidia radu 700. Dôvodom je skutočnosť, že Nvidia prestala podporovať tieto grafické karty už v októbri 2021. Podpora sa zastaví aj pre používateľov Windowsu 7 po 15. júni 2022.

 

 

Novinkou pre next-gen herné konzoly je trial verzia hry Cyberpunk 2077. Hráči majú možnosť vyskúšať hru a navštíviť herné mesto Night City. Herný zážitok môžete vyskúšať v časovom horizonte 5 hodín. To je dosť času na to, aby ste sa rozhodli, či budete pokračovať aj naďalej. Ak sa noví hráči rozhodnú zakúpiť si plnú verziu hry, môžu pokračovať presne tam, kde v trial verzii skončili.

 

 

Možno vás zaujme:



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies