PL: Gray krásnou strelou v posledných minútach rozhodol zápas s Arsenalom

NETKY.SK • 7 December 2021, 10:47 • 2 min
PL: Gray krásnou strelou v posledných minútach rozhodol zápas s Arsenalom

LIVERPOOL – Futbalista Evertonu FC sa v 92. minúte predviedol nádherným projektilom a rozhodol o výhre karameliek nad kanoniermi 2:1, Arsenal s druhou porážkou v rade.

slovakia

left justify in out

Grayov 5. gól v tohtoročnej sezóne

V Goodison parku sa očakával poriadny boj medzi zlepšujúcim sa Arsenalom a nevyspytateľným Evertonom. Kanonieri vstupovali do zápasu ako mierny favorit, no ich výkon patril medzi jeden z najhorších v sezóne. " Robím si starosti ohľladom nášho výkonu, proste to nebolo dostatočne dobré", povedal tréner Arsenalu Mikel Arteta krátko po konci zápasu.

 

Everton sa mohol ujať vedenie už v 44. minúte, no Richarlisonov gól nebol uznaný vďaka postaveniu mimo hru. Krátko po tomto tesnom ofsajde sa skóre menilo na druhej strane, v nadstavenom čase si Tierneyho center v šestnástke našiel Odegaard a otvoril skóre zápasu v prospec kanonierov. 

 

 

V druhom polčase sa presadil už iba jeden tím a to boli domáce karamelky z Evertonu. Zverenci Rafu Benitéza boli lepším tímom a v 58. minúte mohlo byť znova vyrovnané, ale Richarlisonov už druhý gól nebol uznaný kvôli ďalšiemu postaveniu mimo hry. 

 

Richarlison sa konečne dočkal v 79. minúte, keď sa Grayova strela odrazila od brvna a Brazílčan hlavičkou doklepol loptu do brány. Everton cítil šancu na získanie 3 bodov a začal ešte viac tlačiť na bránku súpera. Hrdinom sa stal Demarai Gray, ktorý v 92. minúte výstavným gólom rozhodol o osude tohto zápasu. Pre Graya to bol 5. gól v aktuálnej sezóne a je prekvapivo najlepším strelcom karameliek.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies