Nezvestné 15-ročné dievča by mohlo byť v nákupnom centre

NETKY.SK • 15 Marec 2015, 19:42 • 2 min
Nezvestné 15-ročné dievča by mohlo byť v nákupnom centre

BRATISLAVA - Nezvestná pätnásťročná Nikola Uhliarová, po ktorej pátrajú od sobotného večera, by sa v súčasnosti mohla zdržiavať v niektorom z bratislavských nákupných centier, prípadne v ubytovacích zariadeniach.

slovakia

left justify in out

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, dievča v sobotu pred polnocou videli v hypermarkete na Zlatých Pieskoch. "Nie je vylúčená ani verzia, že odišla stopom alebo vlakom mimo územia Bratislavy," podotkla Kurucová. Polícia žiada o pomoc širokú verejnosť, ktorá je v nákupných centrách, v ubytovacích zariadeniach, v prostriedkov MHD, ako aj ľudí , ktorí nezvestnú akýmkoľvek spôsobom poznali , aby svojimi informáciami pomohli.


Nikola Uhliarová má trvalé bydlisko vo Zvolene. Dievča naposledy videli na Malokarpatskej ulici v Bratislave so svojim priateľom, s ktorým sa mali rozísť. Po odchode priateľa na autobus nezvestná napísala svojej matke SMS správu, z ktorej vzniklo podozrenie, že si chce siahnuť na život. Od tohto času má mobilný telefón nedostupný a nedala o sebe žiadnu správu. Nezvestná je 170 cm vysoká, má štíhlu postavu, plavé vlasy po plecia, zeleno-hnedé oči a jazvu na brade. Na sebe mala čiernu prešívanú bundu s kapucňou, žltú mikinu, čierne legíny s farebnou potlačou a čierne topánky s ružovými pásikmi. 

 

Podľa Kurucovej, v nedeľu po nej pátrali na miestach, ktoré mala rada. "Ide o priľahlý les v mestskej časti Lamač, Záhorskú Bystricu a jej okolie, prepátrané boli aj polorozpadnuté a opustené budovy, ako aj miesta dostupné verejnosti," zhrnula policajná hovorkyňa. Policajti žiadajú, aby sa ozvali ľudia, ktorí Nikolu Uhliarovú poznali. Svojimi informáciami pomôžu zložkám, ktoré po dievčati pátrajú. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestného 15-ročného dievčaťa, treba oznámiť na bezplatné číslo 158, prípadne tak urobiť osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies