Nevesta odmietla ženícha pred oltárom. Dôvod vás pobaví

NETKY.SK • 1 Marec 2018, 06:00 • 2 min
Nevesta odmietla ženícha pred oltárom. Dôvod vás pobaví

Dohovorené manželstvá majú v Indii pevnú tradíciu. Rodina Raviho Kumara naplánovala svadbu pre svojho syna už pred rokom. Svadobný deň však neprebehol tak, ako si všetci predstavovali. Nevesta svojho nastávajúceho odmietla tesne predtým, než mali svoj sľub spečatiť. A dôvod?

slovakia

left justify in out

Nedeľa 18. februára mala byť v dedinke Sugauli v indickom štáte Bihár slávnym dňom. Ravimu Kumarovi, neurochirurgovi z Nového Dillí, dohovorila rodina svadbu so ženou, ktorú dovtedy nevidel. Väčším problémom sa však ukázalo to, že ona predtým nevidela jeho. O bizarnom prípade informoval denník Dainik Bhaskar, píše server Novinky.cz.

 

Obrad prebiehal bez problémov, až kým si ženích nedal dole z hlavy tradičnú pokrývku hlavy. Vtedy jeho nastávajúca zistila, že Kumarova hriva nepatrí k najbujnejším. Postupujúca plešatosť sa ukázala pre nevestu ako neprekonateľná prekážka. Obe rodiny sa ju snažili presvedčiť, ale márne. 

 

Rozzúrení rodičia ženícha však boli rozhodnutí, že ich syn sa musí oženiť stoj čo stoj. Obrátili sa teda na miestnu radu starších, ktorá mu nakoniec vhodnú nevestu našla. A pretože bola z chudobnej rodiny, nejaké kúty na hlave jej vôbec nevadili...

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies