Neuveriteľný prípad: Žena dala v práci výpoveď, aby mohla každé dve hodiny kojiť svojho priateľa

NETKY.SK • 9 Jún 2016, 16:27 • 2 min
Neuveriteľný prípad: Žena dala v práci výpoveď, aby mohla každé dve hodiny kojiť svojho priateľa

ATLANTA - Mnoho partnerov by urobilo čokoľvek, aby potešili svoju polovičku. Jennifer Mulford a jej priateľ Brad Leeson však vyčnievajú z radu.

slovakia

left justify in out

Prvou zvláštnosťou je, že 36-ročný Brad sa aj v tomto veku rád nechá kojiť a to dokonca od svojej priateľky. Ďalším šokujúcim faktom je, že oddaná Jennifer sa vzdala práce barmanky, len aby mu „dávku“ dopriala každé dve hodiny do dňa.

 

Jennifer sa dočítala, že z dojčenia dospelého muža môže vzniknúť trvalý a silný vzťah. Na internetových zoznamkách dlho neúspešne hľadala vhodného partnera. Avšak, akonáhle začala komunikovať s Bradom, vedela, že našla víťaza.

 

"Brad mi povedal, že má slabosť pre veľké prsia, a že veľkosť bola vždy faktorom v jeho vzťahoch,“ prezradila Jennifer pre The Sun. "Vo chvíli keď sme to skúsili po prvýkrát, vedela som, toto je môj partner na celý život. Obaja sme od vzťahu očakávali to isté, magické puto, ktoré sa dá dosiahnuť len dojčením,“ vysvetlila. "Odišla som z práce, pretože sa chcem naplno venovať Bradovi."

 

Jennifer ho spočiatku dojčila „na sucho,“ keďže Brad nie je jej skutočné bábätko. No ako tvrdí, pravidelná činnosť oklamala jej telo a spustila sa u nej laktácia, tvorba mlieka.

 

Pár z Atlanty „kŕmenie“ nepraktikuje na verejnosti, považujú to za veľmi súkromný ​​aspekt ich vzťahu.

 

Napriek tomu sa nehanbia o tom verejne rozprávať. Ich príbeh u mnohých ľudí vyvolal odpor a kritiku, no oni sa aj tak cítia šťastní.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies