Kuriózny prípad. Muž najprv zavolal na 155, potom na policajtov mieril pištoľou

NETKY.SK • 9 Marec 2021, 13:03 • 2 min
Kuriózny prípad. Muž najprv zavolal na 155, potom na policajtov mieril pištoľou

BRATISLAVA - Muž v bratislavskej Petržalke najprv zavolal policajtov, potom na nich mieril pištoľou.

slovakia

left justify in out

Ako informovala bratislavská krajská polícia, 32-ročný Bratislavčan už čelí obvineniu z útoku na verejného činiteľa.

 

„Policajná hliadka bola preveriť oznámenie prijaté na tiesňovú linku, podľa ktorého sa matka oznamovateľa dobýjala do jeho bytu na Budatínskej ulici," uviedla polícia na sociálnej sieti.

 

Dodala, že po príchode hliadky sa stal z oznamovateľa agresor, ktorý nechcel vpustiť svoju matku do bytu, kde mala osobné veci.

„Na pokyn hliadky muž matkine veci vyhodil na chodbu. Zároveň spoza opaska nohavíc vytiahol krátku čiernu zbraň, s ktorou začal mieriť na policajtov," uviedla polícia.

 

 

Policajti na miesto privolali hliadku Pohotovostnej motorizovanej jednotky. „Muž bol spacifikovaný a eskortovaný na policajné oddelenie. Policajti v byte zaistili zbraň a trezor, ktoré zaslali na expertízne skúmanie," doplnila polícia.

„Pri služobnom zákroku sa nikto nezranil. Po vykonaní procesných úkonov putoval 32-ročný Bratislavčan do cely policajného zaistenia," uviedla polícia.

 

Ako ďalej informovala, vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet k podaniu návrhu na jeho väzobné stíhanie. V prípade preukázania viny pred súdom hrozí mužovi trest odňatia slobody na jeden rok až päť rokov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies