Netflix chce nakrútiť životopisný film o kapele Mötley Crüe

NETKY.SK • 27 Marec 2017, 16:49 • 2 min
Netflix chce nakrútiť životopisný film o kapele Mötley Crüe

KALIFORNIA - Americká spoločnosť Netflix rokuje o nakrútení životopisného filmu o už nefungujúcej kapele Mötley Crüe.

slovakia

left justify in out

Novinka by mala byť adaptáciou knihy The Dirt: Confessions of the World’s Most Notorious Rock Band (v češtine vyšla v roku 2008 ako Mötley Crüe, pozn. red.), ktorú napísali členovia formácie Tommy Lee, Vince Neil, Mick Mars a Nikki Sixx spolu so spisovateľom Neilom Straussom. V minulosti sa o nakrútenie snímky pokúsili spoločnosti Paramount a Focus Features. 

 



Kniha sleduje vznik kapely, jej vzostup ku sláve ako aj búrlivý životný štýl jej členov, ktorí sa nevyhli drogám či milostným aféram. Režisérom adaptácie by mal byť Jeff Tremaine, zatiaľ čo o scenár by sa mal postarať Rich Wilkes a Tom Kapinos. Lee, Neil, Mars a Sixx by sa s Julie Yorn, Erikom Olsenom a Allenom Kovacom pod snímku mali podpísať ako producenti. Chris Nilsson, Steve Kline a Rick Yorn budú výkonnými producentmi. 

Mötley Crüe vznikli v roku 1981, v ktorom vydali aj debutový album Too Fast for Love. Nasledovali počiny Shout at the Devil (1983), Theatre of Pain (1985), Girls, Girls, Girls (1987), Dr. Feelgood (1989), Mötley Crüe (1994), Generation Swine (1997), New Tattoo (2000) a Saints of Los Angeles (2008). Na konte majú jednu American Music Award či tri nominácie na Grammy. Svoju činnosť ukončili v roku 2015. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies