Komárňanská nemocnica pripravuje rekonštrukciu za vyše 1,3 milióna eur

NETKY.SK • 9 Júl 2023, 15:00 • 2 min
Komárňanská nemocnica pripravuje rekonštrukciu za vyše 1,3 milióna eur

NITRA - Nemocnica v Komárne pripravuje projekt na rekonštrukciu a prestavbu priestorov pavilónu E.

slovakia

left justify in out

Investíciu v hodnote viac ako 1,3 milióna eur už schválili aj poslanci Nitrianskeho samosprávneho kraja (NSK), ktorému objekt nemocnice patrí. Podľa slov riaditeľa Úradu NSK Petra Privalinca plánuje spoločnosť Nemocnica Agel Komárno na pavilóne E zatepliť fasádu i strechu. Dôjde tam tiež k výmene okien a prebudovaniu súčasných priestorov na oddelenie centrálnej sterilizácie. 

Ako doplnil, rekonštrukcia bude považovaná za investíciu NSK, pretože nebude hradená z finančných prostriedkov nájomcu. "Peniaze pôjdu z plánu obnovy a odolnosti, čo sú verejné zdroje. Nájomca nemocnice je preto povinný oznámiť NSK ešte pred začatím investície opis prác aj rozpočet. Prevádzkovateľ nemocnice je tiež povinný preukázať a vydokladovať skutočne vykonané práce, aby ich bolo možné overiť," pripomenul Privalinec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
TASR / Marek Nemček Foto: Nemocnica AGEL Komárno - AGEL SK
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies