Nemeckého advokáta obťažujú kurióznym spôsobom. Neustále mu objednávajú pizzu...

NETKY.SK • 16 Február 2018, 08:09 • 2 min
Nemeckého advokáta obťažujú kurióznym spôsobom. Neustále mu objednávajú pizzu...

Neobvyklý prípad riešia kriminalisti v Dortmunde. Advokátovi Guidovi Grollemu niekto objednáva až tridsať pízz denne a on musí odmietať jedného poslíčka za druhým. Kvôli neustálemu vyzváňaniu nemôže poriadne pracovať.

slovakia

left justify in out

Pizzu mám veľmi rád, ale sám si určujem, kedy a koľko jej zjem, povedal Grolle regionálnemu denníku  Ruhr Nachrichten, ktorý o prapodivnom prípade informoval, píše server Novinky. cz. Na adresu jeho kancelárie odoslali v posledných týždňoch vyše stovky pízz od rôznych podnikov. Grolle má zahltený email správami, aby potvrdil objednávku pizze, občas mu volajú z podnikov, inokedy zas vidí poslíčka pred dverami.

 

"Je to naozaj otravné, nemôžete poriadne pracovať," povedal Grolle. Sám nemá tušenia, kto by za objednávkami mohol stáť a odmieta teóriu o pomste nespokojného klienta. V jeden deň vraj bolo objednaných 15 kusov pizze v rozmedzí 27 minút. 

 

Medzitým Grolle vyplnil sťažnosť na polícii, ktorá sa prípadom začala zaoberať. Príslušné úrady prípad vyšetrujú ako stalking, lebo jedinú finančnú škodu majú pizzerie. Keď sa potrvdí, že za prípadom stojí človek, a nie technická chyba, hrozí ľajhkomyseľnému objednávačovi odňatie slobody až na tri roky. 

 

Medzitým došlo aj k zmene jedálnička - nešťastnému advokátovi začali chodiť objednávky na kariwurst, grécku kuchyňu a sushi...

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies