Nemci držali palce Neuerovi - ohlasy

NETKY.SK • 13 Január 2015, 11:23 • 2 min
Nemci držali palce Neuerovi - ohlasy

MNÍCHOV - Ohlasy z nemeckého futbalového prostredia na výsledky ankety o najlepšieho hráča sveta 2014 Zlatá lopta (zdroj: bundesliga.de):

slovakia

left justify in out

Manuel Neuer (brankár Nemecka, tretí v ankete): "Domov síce neodchádzam so širokým úsmevom, ale nie som sklamaný. Pre mňa bolo úspechom už len to, že som bol v trojke. Rok 2014 bol pre mňa osobne neuveriteľný, dosiahol som množstvo úspechov a zostane pre mňa navždy v pamäti." 

Karl-Heinz Rummenigge (predseda predstavenstva Bayernu): "Je skvelé, že druhý rok po sebe mal náš klub zástupcu v elitnej trojke. Vlani to bol Franck Ribéry, teraz sme veľmi hrdí na Manuela Neuera. Je to mimoriadny úspech. Hru brankára posunul na novú úroveň." 

Franz Beckenbauer (nemecká futbalová legenda): "Anketa dopadla podľa očakávaní. Brankári to majú v súčasnosti veľmi ťažké, ľudia si viac všímajú umenie Cristiana Ronalda a Lionela Messiho. Ak sa dostanete k týmto osobnostiam na pódium, potom je to skvelé. Manuel Neuer je najlepším brankárom na svete." 

Arjen Robben (Hol., Bayern Mníchov): "Osobne by som dal cenu Manuelovi Neuerovi. Zaslúžil si ju. Je to však na hlasujúcich, ktorí sa rozhodujú." 

Philipp Lahm (Nem., Bayern Mníchov): "Všetci sme želali cenu Manuelovi. Cristiano Ronaldo si ju však zaslúžil. Všetci traja nominovaní sú skvelí futbalisti, Messi i Ronaldo strieľajú množstvo gólov. Manuel môže byť dlhé roky najlepším brankárom na svete." 

Ottmar Hitzfeld (tréner Švajčiarska): "Musíme akceptovať výsledky. Útočiaci hráči sú vždy viac na výslní, keďže strieľajú góly. Držal som palce Neuerovi, ale ešte nenastal čas, aby vyhral brankár." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies