Barbara Haščáková skončila na JISke! Hovorí sa o krvácaní do mozgu

NETKY.SK • 27 Júl 2021, 17:33 • 2 min
Barbara Haščáková skončila na JISke! Hovorí sa o krvácaní do mozgu

LOS ANGELES – Obľúbená speváčka Barbara Haščáková, ktorá sa preslávila v 90. rokoch vďaka duu MC Erik & Barbara, má ležať na jednotke intenzívnej starostlivosti. Podľa dostupných informácií je v kritickom stave.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom český Blesk.cz. Barbora Haščáková, ktorá roky žije v Spojených štátoch, je hospitalizovaná na jednotke intenzívnej starostlivosti.

 

Ako na sociálnej sieti napísal slovenský umelec David Key, jej stav je mimoriadne vážny. V príspevku doplnil, že s Barbarou plánovali spoločné vystúpenie. Malo ísť o prekvapenie pre slovenských fanúšikov

 

„Taký šok zasa. Veľa síl a skoré uzdravenie Barbara,“ napísal spevák na Instagrame. „V septembri sme chystali prekvapenie pre Slovákov, návrat Barbary a spoločné turné. Samozrejme, iba ak by to dovoľovali opatrenia. Dúfa, že je v poriadku, pretože posledné informácie, ktoré mám sú, že je v kritickom stave v nemocnici a od hospitalizácie sa už neozvala. Verím, že je v poriadku, že sa skoro uzdraví a dáme spoločné koncerty,“ skonštatoval Key.

 

Zatiaľ nie sú známe žiadne podrobnosti či bližšie informácie o zdravotnom stave speváčky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies