Nemá žiadny profi zápas, no jeho meno pozná každý: Elitného postojára čaká veľká premiéra v MMA

NETKY.SK • 10 Jún 2023, 16:30 • 2 min
Nemá žiadny profi zápas, no jeho meno pozná každý: Elitného postojára čaká veľká premiéra v MMA

Debutant medzi profesionálmi pod MMA pravidlami bude Ykos Ibragimov. Azerbajdžanský bojovník prišiel na Slovensko v roku 2018 a pod jeho vedením prešiel rad kvalitných zápasníkov, predovšetkým z bratislavskej Octagon Fighting Academy.

slovakia

left justify in out

Elitný postojár sa rozhodol dať sa na dráhu MMA bojovníka a svoju premiéru si odbije na dnešnom RFA 11. Celý turnaj RFA 11 môžete sledovať prostredníctvom platformy PPV.

 

Na Slovensko prišiel po zápase Tomáša Deáka

V roku 2018 bol šampiónom ruskej Fight Nights Global v bantamovej váhe a čakala ho prvá obhajoba. Keďže mal Deák štatút veľkej hviezdy, organizácia sa rozhodla usporiadať jeho obhajobu na domácej pôde v Bratislave. Na FNC 84 sa Ibragimov dostal prvýkrát do kontaktu so Slovenskom a zistil, že bojové športy zažívajú veľký nárast popularity.

 

img

 

Krátko nato sa stal súčasťou najväčšieho gymu na Slovensku, Octagon Fighting Academy. Jeho tréningami si prešli všetci jej členovia a na adresu Ibragimova boli vždy počuť len samé chvály. Ibragimov začínal s boxom od útleho detstva a nazbieral v ňom vyše 60 zápasov.

Teraz čaká azerbajdžansko-slovenského bojovníka jeho debut medzi profesionálmi pod MMA pravidlami. Jeho súperom bude Mário Dinh, ktorý má skóre 0-1. Od Ibragimova sa očakáva predovšetkým kvalitný postoj, no sám sa nebráni ukázať aj svoje schopnosti v grapplingu.

 

Ako jeho premiéra v profi MMA dopadne, zistíme už dnes na RFA 11. Turnaj môžete sledovať na stránke realsport.tv.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies