Poznáte muža na fotografiách? Z bratislavskej podzemnej garáže ukradol elektrobicykel

NETKY.SK • 29 Jún 2023, 14:50 • 2 min
Poznáte muža na fotografiách? Z bratislavskej podzemnej garáže ukradol elektrobicykel

BRATISLAVA - Polícia pátra po totožnosti muža, ktorý mal minulý týždeň ukradnúť z podzemných garáží v bratislavskej Karlovej Vsi elektrobicykel. Spôsobil škodu vo výške viac ako 5660 eur.

slovakia

left justify in out

Bratislavská polícia o tom informovala na sociálnej sieti. "Policajti štvrtého bratislavského okresu vyšetrujú okolnosti krádeže, ku ktorej došlo dňa 20. júna v čase okolo 19.12 h v priestoroch spoločných podzemných garážach na ulici Staré Grunty. Doposiaľ neznámy páchateľ tam nezisteným predmetom prepílil zámok, ktorým bol elektrobicykel uzamknutý, bicykel zložil z nosiča umiestneného pri stene," priblížila.

 

img

 

Polícia v tejto súvislosti žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení muža, ktorého fotografie zverejnila na sociálnej sieti. "Touto cestou vyzývame občanov, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti muža na priložených fotografiách, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu, aby nám ich oznámili na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na facebookovom profile polície," dodala. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies