Neapol si uťahoval z Osimhena na TikToku, hráč zvažuje právne kroky

NETKY.SK • 27 September 2023, 17:00 • 2 min
Neapol si uťahoval z Osimhena na TikToku, hráč zvažuje právne kroky

NEAPOL - Nigérijský futbalista Victor Osimhen zvažuje podniknutie právnych krokov proti svojmu zamestnávateľovi SSC Neapol. Taliansky klub uverejnil na sociálnej sieti TikTok bizarné video, v ktorom zosmiešňuje hráča za nepremenenie penalty v nedeľňajšom zápase na pôde Bologne (0:0).

slovakia

left justify in out

Osimhen bol v minulej sezóne ťahúň Neapola. Vo všetkých súťažiach strelil 31 gólov a výrazne tak prispel k prvému ligovému titulu po vyše troch dekádach. V utorok sa však stal ústrednou postavu videa klubu na TikToku. Tvorcovia si z neho uťahovali za nepremenenú penaltu a prirovnali ho ku kokosu.

 

Počas stretnutia bolo medzi 24-ročným hráčom a trénerom Rudim Garciom očividne napätie, kanonier vynadal koučovi za vystriedanie v 86. minúte. Osimhen má platnú zmluvu do konca sezóny 2024/25, ktorú odmietol predĺžiť a v lete oňho navyše prejavil záujem Manchester United.

 

"To, čo dnes bolo na oficiálnom profile Neapolu na sociálnej sieti TikTok, nie je akceptovateľné. Video, ktoré zosmiešňovalo Victora, bolo najprv zverejnené a potom oneskorene vymazané. Je to vážna vec, ktorá mu uškodila a prispela k zlému správaniu sa voči hráčovi, ktorý momentálne trpí mediálnymi výstupmi a hoaxami," uviedol Osimhenov agent Roberto Calenda na sociálnej sieti X. "Vyhradzujeme si právo podniknúť právne kroky a akúkoľvek užitočnú iniciatívu na ochranu Victora," dodal Calenda podľa agentúry DPA.

Úradujúcim majstrom patrí po piatich zápasoch novej sezóny siedme miesto s ôsmimi bodmi a pred nováčikom Frosinone sú vďaka lepšiemu vzájomnému zápasu. Pred začiatkom tohto ročníka opustil tím, v ktorom pôsobí aj slovenský stredopoliar Stanislav Lobotka, tréner Luciano Spalletti. Ten akceptoval ponuku od Talianska futbalovej federácie (FIGC) a momentálne vedie národný tím.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR Foto: ojb sport
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies