Slovenské MMA: Sila, odhodlanie, úspech! Erdélyová získala zlatú Medailu z Majstrovstiev Európy MMA v Belehrade.

NETKY.SK • 8 Apríl 2024, 11:20 • 2 min
Slovenské MMA: Sila, odhodlanie, úspech! Erdélyová získala zlatú Medailu z Majstrovstiev Európy MMA v Belehrade.

Belehrad, 5. apríla 2024 – Slovenskí fanúšikovia MMA sa môžu tešiť, pretože Slovenská reprezentácia si odnáša ďalšiu zlatú medailu z Majstrovstiev Európy v MMA v Belehrade. Eva Erdélyiová sa vo finále stretla so súperkou z Litvy, Lijanou Lipinskaite, a v kategórii 61,2 kg si vybojovala ďalšiu zlatú medailu pre Slovenskú republiku.

slovakia

left justify in out

Eva Erdélyiová si týmto triumfom pridala ďalšiu zlatú medailu do svojej zbierky, keďže z predchádzajúcich Majstrovstiev Sveta má bronzovú a striebornú medailu. Jej úspech potvrdzuje význam a kvalitu slovenského MMA na svetovej úrovni.
IMMAF je organizáciou, ktorá podporuje amatérskeho zápasníka a má uznávanie od Svetovej antidopingovej agentúry (WADA), čo z nej robí najprestížnejšiu organizáciu v amatérskom MMA svete. Slovenský zväz MMA je nesmierne hrdý na výkony svojich športovcov a ich prínos k bohatšej medailovej zbierke Slovenska.

Prezident Slovenského zväzu MMA, Marek Herda,  vyjadril svoju radosť nad úspechom Slovenska na tak náročnom turnaji. Headcoach Cibinski bol v rohu Erdélyiovej neustále oporou a jeho prínos k úspechu nemožno preceňovať.
Po skončení súťaže sa Eva Erdélyiová vyjadrila: „Som nesmierne hrdá a vďačná všetkým, ktorí ma podporovali. Teraz si idem túto úžasnú chvíľu osláviť do Mcdonaldu. Ďakujem všetkým!
Slovenská reprezentácia ukončuje Majstrovstvá Európy s fantastickým úspechom a pokračuje v posilňovaní svojej pozície na svetovej scéne MMA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Marek Herda
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies