NBA: Lopez a D-Will sú späť, Brooklyn zdolal Maccabi

NETKY.SK • 8 Október 2014, 09:53 • 2 min
NBA: Lopez a D-Will sú späť, Brooklyn zdolal Maccabi

NEW YORK - Sľubný rozbeh pred novou sezónou basketbalovej NBA majú rekonvalescenti Brooklynu.

slovakia

left justify in out

Brook Lopez 20 a Deron Williams 17 bodmi prispeli k víťazstvu Nets 111:94 nad Maccabi Tel Aviv v utorňajšom prípravnom zápase. Boli najlepšími strelcami svojho tímu, ktorý teraz naberie kurz Čína. V Šanghaji a Pekingu ho čakajú dve exhibičné vystúpenia proti Sacramentu.

 

Lopez odohral z minulej sezóny iba 17 zápasov, v decembri ho vyradila fraktúra chodidla pravej nohy. Podstúpil operáciu a riešil aj problémy s ľavým členkom. "Jednoducho paráda. Bol som z toho úplne unesený, že znova stojím na palubovke, strieľam na kôš. Fantastický pocit byť zase s chlapcami," povedala podkošová opora Nets. 

 

Rozohrávač Williams pretrpel celý ročník s boľavými členkami, po skončení ročníka sa dal operovať. 

V zákulisí sa veľa hovorilo aj o údajnom odchode ruského väčšinového majiteľa Michaila Prochorova z vlastníckych štruktúr Nets. Generálny manažér Billy King tieto chýry komentoval stručne, ale jasne: "Nič nepredáva." 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies